Klantervaringen

Jurgen Hendriks

Jurgen Hendriks

Eigenaar bij Douche Simpel B.V.

Ik was toe aan een andere auto en via ElektrischeAutolease.nl werd ik enthousiast over het elektrische rijden en de voordelen. Ik ben goed geïnformeerd over de mogelijkheden en uiteindelijk hebben we een goede deal kunnen sluiten.

Peter Rietveld

Peter Rietveld

Sales Director bij Klafs

Na het zoeken via verschillende websites voor een adequate leasewagen, kwam ik terecht bij de ElektrischeAutolease.nl. Met prompte antwoorden en goede service en het uitstekende aanbod, blijf ik zeer tevreden en ga ook graag voor andere aanvragen direct bij de ElektrischeAutolease.nl informeren. De auto is schoon, geprogrammeerd bij mij afgeleverd.

Nicky van Westenbrugge – van Boldrik

Nicky van Westenbrugge – van Boldrik

Douwes Dekker B.V.

Het contact met Tom van ElektrischeAutolease.nl was direct ontspannen en vertrouwd. Met alle benodigde kennis heeft hij mij kunnen adviseren in de diverse mogelijkheden. Na het keuzemoment is er wederom snel gehandeld en ben ik altijd goed geïnformeerd gebleven over te verwachten kosten, levertijden en de afhandeling. Bedankt!

Bekijk de iX3

Twan Geurts

Twan Geurts

Eigenaar bij Solar Concepts

Wij hebben afgelopen jaar een 7-tal wagens in de lease genomen via ElektrischeAutolease.nl. We waren met een ander bedrijf in gesprek maar werden door een gezamenlijk relatie met ElektrischeAutolease.nl in contact gebracht. Vanaf het eerste moment liep de communicatie soepel. De prijzen waren zeer scherp en de contracten vervolgens snel getekend. Inmiddels lopen er weer wat aanvragen en ook nu worden we goed, professioneel en op een informele manier geholpen.

Anne Dekkers

Anne Dekkers

Dekkers Holding B.V.

Wat een fijne auto is de Mini Electric. ElektrischeAutolease.nl heeft snel deze fantastische auto voor mij weten te regelen.