Kia e-Niro leasen

Resultaten:
2
Sorteren op:

Kia e-Niro zakelijk leasen

Een Kia e-Niro leasen is inmiddels al heel gebruikelijk geworden. Dat komt natuurlijk in de eerste plaats doordat de auto al langere tijd op de markt is. Het is zelfs al zo dat er nieuwe generaties van deze auto op de markt zijn. Daardoor is deze elektrische auto alleen maar beter gaan presteren. Met als voordeel dat er dus ook veel beter mee te rijden is. Wie wil kiezen voor een elektrische auto, doet er goed aan om juist deze Kia e-Niro als een goede optie te zien. Het is aantrekkelijk om te zien wat de punten zijn waarop deze fabrikant zich onderscheidt.

Kia e-Niro leasen met zeer ruime actieradius

Kiezen voor het leasen van een Kia e-Niro is in ieder geval een keuze voor een ruim bereik. De auto kan op een volle accu al snel meer dan 450 kilometer aan. Afhankelijk van de rijstijl die je als rijder hebt, kan het zelfs nog iets meer zijn. Zeker in de koele wintermaanden is dit het geval. Dat er zo ver mee gereden kan worden, maakt de auto een aantrekkelijke optie voor iedereen die veel op de weg zit. Wie niet alleen in de stad rijdt, maar ook op de grote weg heeft hier veel aan.

Altijd alles meenemen

Voldoende afstand af kunnen leggen is een interessante factor. Vooral wanneer je ook beseft dat er voldoende ruimte is om alles wat je nodig hebt altijd mee te nemen. Dat betekent dus ook dat de auto geschikt is om te leasen voor privégebruik. Het voertuig heeft een flink laadruimte van 451 liter. Daarin past alles wat je nodig hebt op vakantie. Niet alleen zakelijk leasen is daardoor interessant. Ook leasen als privépersoon is een goede optie als het om een Kia e-Niro leasen gaat. Dit maakt het slim om hier dus naar te kijken als je een keuze gaat maken.

De accu van de Kia e-Niro

Wanneer je voor elektrisch leasen kiest, zoals bijvoorbeeld in het geval van een Kia e-Niro, dan wil je ook weten hoe het gesteld is met het opladen van de accu. In dat geval is bijvoorbeeld de mogelijkheid om snel op te laden een belangrijke. Dit is bij deze Kia e-Niro geen probleem. Het is namelijk zo dat de auto binnen dertig minuten alweer een actieradius van zo’n 220 kilometer heeft. Daardoor is altijd snel te zorgen dat je kan gaan en staan waar je wilt.

Aandacht voor innovatie

Een Kia e-Niro leasen is ook aantrekkelijk voor iedereen die graag beschikt over de nieuwste zaken op het gebied van autorijden. Wie graag een auto vol met innovaties wil, zit goed wanneer voor dit model gekozen wordt. Juist ook omdat dit een speerpunt is van het ontwikkelen door deze fabrikant. De auto brengt bijvoorbeeld allerlei nieuwe technologieën waardoor je als rijder alleen maar nog meer grip op iedere rijsituatie hebt.

Kia e-Niro = Een auto naar eigen smaak

Het is altijd aantrekkelijk voor bestuurders van een auto om te weten dat het een eigen auto is. Dat betekent dus dat het voertuig vooral moet voldoen aan de wensen en eisen die jij hebt. Dit is ook goed mogelijk wanneer voor een Kia e-Niro gekozen wordt. Er is in grote mate voor te zorgen dat de auto wordt samengesteld zoals jij dat wil. Dat begint al bij het kiezen van de kleur, maar heeft bijvoorbeeld ook betrekking op de keuze voor bepaalde opties. Dat maakt het alleen maar nog aantrekkelijker om deze auto te kiezen.