Hyundai Kona Electric 64 kWh

Private
€494,00 Vanaf
p/mnd
Nog niet beschikbaar
Zakelijk
€524,00 Vanaf
p/mnd
Nog niet beschikbaar
 • Actieradius: 395 km icon Actieradius: 395 km
 • 0-100 km/u in 7.9s icon 0-100 km/u in 7.9s
 • Snelladen in 44 min. icon Snelladen in 44 min.
 • 100% elektrisch icon 100% elektrisch

Een Hyundai Kona Electric kiezen betekent kiezen voor een echte compact SUV. Dit is voor verschillende soorten bestuurders een ideale auto, vooral doordat er behoorlijk veel ruimte in de auto zit. Daar komt bij dat deze auto volledig elektrisch is en dus geen enkele vorm van uitstoot kent. Ook is de auto redelijk geprijsd in vergelijking met andere elektrische modellen.

  Hyundai Kona Electric lease

  Een punt van aandacht bij elke elektrische auto is natuurlijk altijd de actieradius. Wie ervoor kiest een Hyundai Kona Electric te leasen, kiest voor het leasen van een auto met een opvallend grote actieradius. Wie normaal rijdt met deze auto kan al rond 450 kilometer uit een volle accu halen. Afhankelijk van de rijstijl is er dan ook nog eens net wat meer of wat minder uit te halen. In alle gevallen is er veel mogelijk met deze auto. Dat maakt de Hyundai Kona Electric een aantrekkelijke optie. Er zijn weinig auto’s die hieraan kunnen tippen wanneer je kijkt naar de prijs-kwaliteit verhouding.

  Algemene informatie

  Vanafprijs 41595
  Fiscale waarde auto 40715
  Actieradius opgegeven door fabrikant 449
  Actieradius in de praktijk 395
  Minuten nodig om tot 80% te laden 420
  Acceleratie van 0-100 km/uur 7.9

  Technische specificaties

  Topsnelheid 167
  Totaal vermogen 150
  Koppel (NM) 395
  Aantal zitplaatsen 5
  Gewicht van de auto 1743
  Soort aandrijving Voor
  Lengte van de auto 4180
  Breedte van de auto 1800
  Hoogte van de auto 1565
  Wielbasis van de auto 2600

  De Hyundai Kona Electric voor praktisch gebruik

  Een voordeel bij het leasen van een Hyundai Kona Electric is natuurlijk het feit dat dit zoals gezegd een compacte SUV is. Dit maakt de auto vooral ook heel praktisch in gebruik. Dit soort zaken zijn juist ook aantrekkelijk voor zowel de zakelijke rijder als voor de bestuurder die de auto leaset voor privégebruik. De inhoud van de auto en het comfort zijn bijvoorbeeld heel belangrijk. Alleen al om die reden is het dus aan te raden om te bekijken wat deze auto allemaal te bieden heeft. Dit is meer dan menig concurrent.

  Hyundai Kona Electric = SUV van het jaar

  Natuurlijk is niet alleen de technische kant belangrijk wanneer gekozen wordt voor een Hyundai Kona Electric. Ook het gevoel moet goed zijn. In dat opzicht is het ook goed om te weten dat juist dit model werd gekozen tot SUV van het jaar. Daarmee liet het dus alle bekende SUV’s met verbrandingsmotor achter zich. Ook werd de auto als een betere keuze beschouwd dan de andere elektrische SUV’s die op dat moment op de markt waren.

  Aandacht voor design

  Het oog wil ook wat, daarom is de keuze om een Hyundai Kona Electric te leasen ook een goede als het gaat om het design. Op verschillende fronten is gekozen voor een vernieuwende aanpak. Dit past natuurlijk ook helemaal bij de vernieuwende manier van rijden. In dat opzicht is het goed om te bekijken wat de mogelijkheden allemaal zijn. Er zijn namelijk veel verschillende opties te kiezen.

  De Hyundai Kona Electric is lekker ruim

  Elektrisch rijden is ook een garantie voor rust, comfort en ruimte. Dat geldt zeker voor wie kiest voor deze Hyundai. De auto is lekker ruim omdat er geen ruimte voor de aandrijving nodig is. Dat ondanks er toch zo’n 450 kilometer uit de accu te halen is. Het is juist de combinatie van beide elementen, het verre rijden en de grote mate van comfort, die deze auto zo interessant maken. Het leasen van dit model is zakelijk een goede optie, maar zeker ook als private lease zeer interessant.

  Informatie over het laden

  Soort aansluiting Type 2
  Type snellaadpoort CCS
  Minuten nodig om tot 80% te laden 420
  Minuten nodig om tot 100% te laden 420
  Maximale power bij laden 77
  Snellaadtijd in km/uur 370
  Actieradius opgegeven door fabrikant 449
  Actieradius in de praktijk 395
  Actieradius in de stad 385
  Actieradius op de snelweg 280