Tesla Model 3 lease

Een Tesla Model 3 leasen is de vorm van elektrisch leasen waar lang op gewacht is. Deze auto heeft alles wat een moderne auto moet hebben en is daarom al sinds de introductie een groot succes. Er zijn dan ook verschillende uitvoeringen van de Tesla Model 3 beschikbaar. De grootste verschillen zitten in de grootte van de accu, oftewel de actieradius van de auto. Door deze verschillende uitvoeringen is er altijd een Tesla Model 3 te vinden die past bij de wensen en eisen die jij hebt. Bekijk hieronder de verschillende uitvoeringen en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Een Tesla Model 3 leasen = verder rijden dan ooit

Misschien wel de belangrijkste reden waarom een Tesla Model 3 leasen zo populair is, is de manier waarop deze auto met zogenaamde range anxiety heeft afgerekend. De angst om stil te komen staan met de auto was lange tijd de grote reden om niet voor een elektrische auto te kiezen. Met de Model 3 is daar een einde aan gekomen. De auto heeft van nature al een flinke afstand in de batterij zitten, maar er zijn dan ook nog eens allerlei mogelijkheden om er nog meer uit te halen. Zo is elke uithoek in het land te bereiken makkelijk te bereiken en ook terugrijden is in de meeste gevallen mogelijk zonder extra te laden

De prestaties van de Tesla Model 3

Een ander sterk punt van deze auto is dat de prestaties heel goed zijn. Een Tesla Model 3 kies je ook vanwege de krachtige motor en de mogelijkheden om lekker snel op de juiste snelheid te zitten. Dit soort zaken maken de rijervaring natuurlijk alleen maar leuker. Het is juist ook het gevoel om in een fijne comfortabele auto te zitten wat de doorslag geeft wanneer je kiest voor elektrisch rijden.

Veilig rijden

Elektrisch rijden is niet alleen duurzaam, het is ook heel veilig. De auto mag dan op een moderne manier ontworpen zijn, de veiligheid is ouderwets hoog. Zelfs het glazen dak hoeft geen enkel risico met zich mee te brengen. Daar is het model op uitvoerig op getest. Wie veel op de weg zit, wil dat natuurlijk wel op de manier doen die de veiligheid het meest garandeert.

Stabieler op de weg met de Tesla Model 3

Een voordeel van modellen die elektrisch aangedreven worden, is dat heel veel zaken anders aangepakt kunnen worden. Elektrische aandrijving biedt een hele andere rijbeleving. Kiezen voor een Tesla Model 3 is bijvoorbeeld ook kiezen voor de nieuwe manier van aandrijving op vier wielen. Bovendien heeft de auto een laag zwaartepunt waardoor de balans beter is. Dit biedt een ervaring die je in het met geen enkele andere auto zal meemaken. De wegligging geeft je een heel fijn gevoel.

De Tesla Model 3 is makkelijk & snel op te laden

Een bijkomend voordeel van een Tesla Model 3 is de manier waarop de fabrikant zichzelf manifesteert in de wereld. Met het uitrollen van een groot eigen netwerk van superchargers bijvoorbeeld. Dit geeft jou als rijder heel veel mogelijkheden om overal elektrisch te rijden en te laden wanneer jij dat wilt. Door de hoge snelheid van het laden is het ook nog eens zo dat je hier eigenlijk geen hinder van ondervindt. In 30 minuten tijd heb je al ongeveer 70-80% van de accu opgeladen om grote afstanden af te kunnen leggen met de auto.

Mooie innovaties bij de Tesla Model 3

Een Tesla Model 3 staat ook voor de nieuwe manier van autorijden. Zo zijn er bijvoorbeeld allerlei mooie innovaties. Die worden in de toekomst de norm, maar zijn nu nog bijzonder om te ervaren. Zoals bijvoorbeeld autopilot, wat ongeveer door Tesla bedacht is. Zij zijn de eerste met deze technologie. Dit zijn goede redenen om voor deze fabrikant en dit model te willen kiezen. Mede hierdoor is het leasen van een Tesla Model 3 ook zo populair. Door de vele verschillende varianten van de Model 3 is er altijd een uitvoering te vinden die bij je past.