Grootste EV-Leaseplatform van Nederland

Welkom bij ElektrischeAutolease.nl, dé expert op het gebied van het leasen van elektrische auto’s in Nederland.

Ons platform biedt een uitgebreid overzicht van alle elektrische auto’s die beschikbaar zijn in Nederland, zodat u gemakkelijk de perfecte elektrische auto kunt vinden die aan uw wensen voldoet.

Met behulp van onze handige filteropties kunt u eenvoudig uw keuze maken op basis van specificaties zoals actieradius, laadtijd, prijsklasse en meer. Zo bespaart u kostbare tijd en nog belangrijker, hierdoor kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Onderscheidend: 100% focus, 100% elektrische auto’s

Wat ons onderscheidt van andere platformen en leasemaatschappijen is onze volledige focus op 100% elektrische auto’s. Bij ElektrischeAutolease.nl vindt u geen diesel- of benzineauto’s, en zelfs geen hybride auto’s.

Wij geloven in een emissievrij Nederland en willen graag het voortouw nemen in deze duurzame transitie.

Door ons te concentreren op elektrische auto’s kunnen wij ons specialiseren in het bieden van de meest actuele en relevante informatie met betrekking tot elektrisch rijden.

Onze experts volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet, zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste modellen, technologieën en trends op het gebied van elektrische mobiliteit.
 

Informerend: kennis & informatie over elektrische auto’s & leasen

Bij ElektrischeAutolease.nl streven we ernaar om niet alleen een uitgebreid assortiment aan elektrische auto’s te bieden, maar ook om onze klanten zo goed mogelijk te informeren.

Wij begrijpen als geen ander dat de overgang naar elektrisch rijden vragen met zich meebrengt, zoals het opladen van de auto, het bereik en de beschikbare laadinfrastructuur.

Daarom voorzien wij onze website van waardevolle informatie over elektrische auto’s en leasen in het algemeen. Om ervoor te zorgen dat de overgang naar elektrisch rijden soepel verloopt.
 

Missie: iedereen in Nederland helpen bij het kiezen van de juiste elektrische auto

Onze missie is om iedereen in Nederland te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een elektrische auto. We begrijpen dat het kiezen van een elektrische auto een belangrijke beslissing is die invloed heeft op uw dagelijks leven en uw financiën.

Daarom streven wij ernaar om een transparante en gebruiksvriendelijke ervaring te bieden op ons platform. Of u nu een particuliere klant bent die op zoek is naar een elektrische auto voor uw gezin, of een zakelijke klant die geïnteresseerd is in elektrisch leasen, we helpen u graag!

De oprichter: Jeroen Brouha

ElektrischeAutolease.nl is opgericht door Jeroen Brouha in 2019. Na zelf in een Tesla te hebben gereden, was Jeroen direct overtuigd dat dit de toekomst van autorijden zou worden.

Hij merkte dat er een groeiende behoefte was aan betrouwbare informatie en een gebruiksvriendelijk platform voor het leasen van elektrische auto’s. Met zijn expertise en passie voor elektrische mobiliteit heeft Jeroen ElektrischeAutolease.nl opgericht om een betrouwbare bron van informatie en een gebruiksvriendelijk platform te bieden aan iedereen die geïnteresseerd is in het leasen van een elektrische auto.

Met zijn expertise en persoonlijke ervaring als elektrische rijder, heeft Jeroen een platform gecreëerd dat een uitgebreid overzicht biedt van alle beschikbare elektrische auto’s in Nederland. ElektrischeAutolease.nl combineert de mogelijkheid om auto’s te vergelijken met het direct aanvragen van leaseoffertes, waardoor het leasen van een elektrische auto gemakkelijker wordt dan ooit tevoren.

Als oprichter van ElektrischeAutolease.nl is Jeroen Brouha een echte expert op het gebied van elektrische mobiliteit. Zijn persoonlijke ervaring als eigenaar van een Tesla Model 3 Long Range 2021 (uiteraard geleased) stelt hem in staat om uit de eerste hand te spreken over de voordelen en het plezier van elektrisch rijden.

Met ElektrischeAutolease.nl wil Jeroen meer mensen bewust maken van de voordelen van elektrisch rijden en hen helpen de juiste keuze te maken bij het leasen van een elektrische auto. Dankzij zijn visie en inzet heeft ElektrischeAutolease.nl zich ontwikkeld tot het toonaangevende platform voor elektrisch leasen in Nederland, met als doel bij te dragen aan een groenere en duurzamere toekomst.

Oprichter ElektrischeAutolease.nl - Jeroen Brouha

Jeroen Brouha
Oprichter ElektrischeAutolease.nl