Wij maken elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar

ElektrischeAutolease.nl is een landelijk werkend platform voor het leasen van elektrische auto’s. Wij helpen bedrijven en consumenten met het vinden van de beste lease deal.

Het platform

De website biedt een uitgebreid overzicht van alle elektrische auto’s in Nederland. Er zijn filter opties zodat er makkelijk een keuze kan worden gemaakt voor een elektrische auto die past bij de wensen. Wanneer de keuze gemaakt is, dan is er de mogelijkheid om direct een persoonlijke offerte aan te vragen. Lees hier meer over hoe dit precies werkt.

Onderscheidend

We onderscheiden ons van andere platformen en ook van leasemaatschappijen door ons te focussen op het leasen van 100% elektrische auto’s. Bij ons vindt u geen diesel- of benzineauto’s en zelfs geen hybride auto’s. Wij geloven in een emissie-vrij Nederland en willen daar graag het voortouw in nemen.

Informerend

Naast de mogelijkheid om alle elektrische auto’s met elkaar te vergelijken en te filteren op de wensen die de klant stelt aan een elektrische auto, proberen wij ook zoveel mogelijk extra informatie te geven op de website over elektrische auto’s en leasen in het algemeen. Zoals informatie over bijtelling, de goedkoopste elektrische auto’s van dit moment, de populairste modellen etc.

Missie

Het is onze missie om iedereen in Nederland die op zoek is naar een elektrische auto te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Oprichter ElektrischeAutolease.nl - Jeroen Brouha

Jeroen Brouha
Oprichter ElektrischeAutolease.nl