Wij maken elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar

ElektrischeAutolease.nl is een landelijk werkend platform voor het leasen van elektrische auto’s. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar. Aan de ene kant het aanbod van alle elektrische auto’s die beschikbaar zijn (en beschikbaar worden) in Nederland. Aan de andere kant bedrijven en consumenten die geïnteresseerd zijn in het leasen van een elektrische auto.

Het platform

De website biedt een uitgebreid overzicht van alle elektrische auto’s in Nederland. Er zijn filter opties zodat er makkelijk een keuze kan worden gemaakt voor een elektrische auto die past bij de wensen. Wanneer de keuze gemaakt is, dan is er de mogelijkheid om direct een persoonlijke offerte aan te vragen bij de leasemaatschappij(en). Op dit moment werken wij samen met J&T Autolease (onderdeel van Van Mossel) & MisterGreen Electric Lease.

Onderscheidend

We onderscheiden ons van andere platformen en ook van leasemaatschappijen door ons te focussen op het leasen van 100% elektrische auto’s. Bij ons vindt u geen diesel- of benzineauto’s en zelfs geen hybride auto’s. Wij geloven in een emissie-vrij Nederland en willen daar graag het voortouw in nemen.

Informerend

Naast de mogelijkheid om alle elektrische auto’s met elkaar te vergelijken en te filteren op de wensen die de klant stelt aan een elektrische auto, proberen wij ook zoveel mogelijk extra informatie te geven op de website over elektrische auto’s en leasen in het algemeen. Zoals informatie over bijtelling, de goedkoopste elektrische auto’s van dit moment, de populairste modellen etc.

Missie

Het is onze missie om iedereen in Nederland die op zoek is naar een elektrische leaseauto te helpen met het maken van de keuze, zowel de zakelijke klant als de particuliere klant.

Jeroen Brouha
Founder ElektrischeAutolease.nl – The Future is Electric