Volkswagen ID.3 leasen. Kies jouw uitvoering:

Resultaten:
6
Sorteren op:

Volkswagen ID.3 zakelijk leasen

Het leasen van een Volkswagen ID.3 is één van de nieuwe vormen van elektrisch leasen die Volkswagen biedt. Waar ook al enkele bestaande modellen in een elektrische variant op de markt verschenen, zijn er nu ook modellen die speciaal voor het elektrisch rijden ontworpen zijn. Deze auto’s bieden vanzelfsprekend voordelen die andere auto’s niet kunnen bieden. Het zijn auto’s die vanaf het eerste moment zijn ontwerpen voor het autorijden zoals we dat in de toekomst allemaal zullen gaan doen, namelijk elektrisch. Onderstaand de Volkswagen ID3 modellen.

De ID.3 = Een echte Volkswagen

Het is belangrijk om te weten dat een Volkswagen ID.3 weliswaar het nieuwste van het nieuwste is wat de fabrikant te bieden heeft. Dit betekent echter niet dat het breekt met alles wat het hiervoor heeft opgebouwd. Zoals de fabrikant zegt, is het wel echt een Volkswagen, maar dan op een manier zoals dat bij de moderne tijd hoort. De echte liefhebber, die voorheen andere modellen van dezelfde fabrikant reed, zal zich dan ook direct herkennen in deze auto. Dat gaat wel gepaard met een aantal interessante innovaties die juist wel bij deze auto horen.

Aantrekkelijk voor stad & land

Een Volkswagen ID.3 komt met een actieradius van meer dan 500 kilometer. Mits je op een zuinige wijze rijdt. Wil je net iets meer uit de auto halen, dan zal het bereik wel wat afnemen, maar nog altijd ruimschoots voldoende zijn om overal in Nederland te komen. Dit zijn natuurlijk afstanden die nog niet zo lang geleden ondenkbaar waren met elektrische auto’s. Dat dit tegenwoordig wel mogelijk is, is natuurlijk ook te danken aan het feit dat de fabrikant een auto biedt die vanaf het eerste moment voor elektrisch rijden is ontwikkeld. Dit brengt allerlei goede mogelijkheden mee.

De basis van de Volkswagen ID.3

Waaraan is nu het best te merken dat een Volkswagen ID.3 een echte vorm van elektrisch leasen is? Dit is niet heel lastig. Dit komt omdat de auto al in de basis is opgebouwd met een elektrische aandrijving als uitgangspunt. Daarvoor wordt het inmiddels beroemde MEB-platform gebruikt. Dit is een uitvinding van Volkswagen, die ook in meer en meer auto’s van andere fabrikanten terug te vinden is. Je zou dus kunnen stellen dat onder andere de ID.3 aan de basis staat van het elektrisch rijden zoals dat hoort te zijn. Dit is ook te merken.

Volkswagen ID.3 lease in Nederland

Het is wel aantrekkelijk om te weten dat een Volkswagen ID.3 ook heel veel nieuws brengt. Het is namelijk ook goed om te zien dat er zowel in als om de auto allerlei innovatie heeft plaatsgevonden. Ook op het gebied van zaken zoals connectiviteit is deze auto een aantrekkelijke optie. Ontdek wat het leasen van een Volkswagen ID 3 jou te bieden heeft.