Tesla Model Y lease

Wat is de belangrijkste reden om een Tesla Model Y te leasen? Dat is geen lastige vraag. Het bereik van de auto is natuurlijk wel heel bijzonder te noemen (ruim boven de 400 km). Er zijn eigenlijk geen andere elektrische modellen die zoveel uit de volle accu weten te halen (maar die komen er wel aan). Wie ooit nog angst voor beperking had, zal daar helemaal vanaf zijn wanneer hij/zij in deze auto rijdt. Daarnaast is het model natuurlijk geweldig! Hij is net iets sportiever dan de Model X. Het leasen van een Tesla Model Y is dan ook zowel in zakelijk opzicht, als voor particulieren een hele aantrekkelijke keuze. Onderstaand de verschillende Tesla Model Y modellen.

Veiliger vind je niet

Een Tesla Model Y leasen is een goede keuze voor iedereen die veiligheid op de eerste plaats zet. De auto is ontworpen om de veiligste in zijn klasse te zijn. Dat is bijvoorbeeld te zien aan de manier waarop de carrosserie in elkaar zit. Die is net wat stijver en net wat beter geconstrueerd. Op die manier kan je er dus ook zeker van zijn dat je niets kan gebeuren in de auto. Veiligheid is wel zo fijn voor iemand die veel op de weg zit. Zeker wanneer dit gecombineerd wordt met andere sterke punten in de auto.

Hoge mate van bruikbaarheid

Een ander punt waar een Tesla Model Y om gekozen wordt, is de bruikbaarheid. Het leasen van deze auto doe je ook vanwege de hoeveelheid ruimte die geboden wordt. De grote hoeveelheid laadruimte maakt het een auto die voor allerlei doelen is in te zetten. Dat dit mogelijk is, maakt het ook een stuk aantrekkelijker om hem voor meer te gebruiken dan voor zakelijke kilometers alleen. Het leasen van de Model Y is daardoor niet alleen aantrekkelijk voor ondernemers, maar ook voor bestuurders die op eigen naam een goede elektrische auto willen leasen (private lease).

De Tesla Model Y ervaring

Door de manier waarop de auto in elkaar zit, zorgt een Tesla Model Y ook voor een geheel nieuwe ervaring van het autorijden. Denk bijvoorbeeld aan zaken zoals de snelle acceleratie. Dit is iets wat de elektrische aandrijving als sterk pluspunt met zich meebrengt. Daarnaast is het ook zo dat de auto stabieler op de weg ligt (aangezien die relatief groot is). Ook in de wat minder aantrekkelijke omstandigheden op de weg is dit een voordeel.

Altijd voldoende actieradius met de Tesla Model Y

Een Tesla Model Y bied je ook de garantie dat je overal kan gaan waar jij wil. Dat komt natuurlijk in grote mate door het feit dat de actieradius zo groot is. Bovendien is de auto ook altijd onder alle omstandigheden gemakkelijk op te laden. Dit kan thuis, maar ook onderweg. Het grote netwerk aan laadmogelijkheden van de Tesla zelf (netwerk van Superchargers) speelt hier natuurlijk ook een belangrijke rol in. Alle reden om de mogelijkheden goed te bekijken. Wie elektrisch leasen serieus overweegt, zal er in ieder geval goed aan doen om te bekijken wat Tesla als fabrikant met een auto als de Tesla Model Y kan bieden.