Tesla Model Y leasen. Kies jouw uitvoering:

Resultaten:
3
Sorteren op:

Tesla Model Y zakelijk leasen

Wat is de belangrijkste reden om voor een Tesla Model Y leasen te kiezen? Dat is geen moeilijke vraag. Het bereik van de auto is natuurlijk wel heel bijzonder te noemen. Er zijn eigenlijk geen andere elektrische modellen die zoveel uit de volle accu weten te halen. Wie ooit nog angst voor beperking had, zal daar helemaal vanaf zijn wanneer voor deze Tesla Model Y wordt gekozen. Het leasen van dit model is dan ook zowel in zakelijk opzicht, als voor particulieren een hele aantrekkelijke keuze. De auto heeft heel veel goede kanten te bieden aan elk type bestuurder.

Belangrijkste eigenschappen van de Tesla Model Y

Onderstaand de grootste vernieuwende eigenschappen van de Tesla Model Y ten opzicht van eerder modellen van Tesla:

1. De Tesla Model Y is een SUV in vergelijking met de Tesla Model 3 dit is een sedan.
2. De prijs van de Tesla Model Y (rond de 50.000 euro) ligt iets hoger dan de Tesla Model 3 en stuk lager dan de Tesla Model X.
3. De ruimte binnen in de auto, vooral op de achterbank en qua kofferbak is de Tesla Model Y een stuk ruimer dan de Tesla Model 3.

Veiliger vind je niet

Een Tesla Model Y is een goede keuze voor iedereen die veiligheid op de eerste plaats zet. De auto is ontworpen om de veiligste in zijn klasse te zijn. Dat is bijvoorbeeld te zien aan de manier waarop de carrosserie in elkaar zit. Die is net wat stijver en net wat beter geconstrueerd. Op die manier kan je er dus ook zeker van zijn dat je niets kan gebeuren in de auto. Veiligheid is wel zo fijn voor iemand die veel op de weg zit. Zeker wanneer dit gecombineerd wordt met andere sterke punten in de auto.

Tesla Model Y is zeer gebruiksvriendelijk

Een ander punt waar een Tesla Model Y om gekozen wordt, is de bruikbaarheid. Het leasen van deze auto doe je ook vanwege de vele ruimte die geboden wordt. De grote hoeveelheid laadruimte maakt het een auto die voor allerlei doelen is in te zetten. Dat dit mogelijk is, maakt het ook een stuk aantrekkelijker om hem voor meer te gebruiken dan voor zakelijke kilometers alleen. Leasen is daardoor niet alleen aantrekkelijk voor ondernemers, maar ook voor bestuurders die op eigen naam een goede elektrische auto willen leasen. Daar voldoet dit model in alle opzichten helemaal aan.

De Tesla Model Y zakelijk of private leasen

Door de manier waarop de auto in elkaar zit, zorgt een Tesla Model Y ook voor een geheel nieuwe ervaring van autorijden. Denk bijvoorbeeld aan zaken zoals de snelle acceleratie. Dit is iets wat de elektrische aandrijving als sterk pluspunt met zich meebrengt. Daarnaast is het ook zo dat de auto stabieler op de weg ligt. Ook in de wat minder aantrekkelijke omstandigheden is dit een groot voordeel. Er is dan in ieder geval de zekerheid dat deze auto dit allemaal goed aankan. Dat geeft je natuurlijk ook wel een fijn & veilig gevoel als bestuurder.

Altijd voldoende actieradius

Een Tesla Model Y biedt je ook de garantie dat je overal kan gaan waar jij wil. Dat komt voornamelijk doordat de actieradius groot is (de actieradius van de Tesla Model Y is in de praktijk ongeveer 350 kilometer). Bovendien is de auto ook altijd onder alle omstandigheden gemakkelijk op te laden. Dit kan thuis, maar ook onderweg. Het grote netwerk aan laadmogelijkheden van de fabrikant speelt hier natuurlijk ook een belangrijke rol in (het netwerk van Tesla Superchargers). Wie elektrisch leasen serieus overweegt, zal er in ieder geval goed aan doen om te bekijken wat deze Tesla Model Y kan bieden.

De overige Tesla modellen

Tesla Model 3
Tesla Model S
Tesla Model X

Veelgestelde vragen over de Tesla Model Y

Wat is de prijs van de Tesla Model Y?
De prijs van de Tesla Model Y begint bij ongeveer 65.000 euro. De zakelijke leaseprijs begint bij 817 euro.

Wanneer is de Tesla Model Y leverbaar in Nederland?
De verwachte levering voor de Tesla Model Y is op dit moment, eind 2021.

Wat is de actieradius van de Tesla Model Y?
De opgegeven actieradius van de Tesla Model Y basisversie is 505 km. De actieradius in de praktijk zal ongeveer 425 km zijn.

Kan ik de Tesla Model Y al bestellen?
Ja, via ElektrischeAutolease.nl is deze al te bestellen. Dan bent u één van de eerst in Nederland die de Tesla Model y rijdt.