Hoe het werkt

In 3 stappen 100% elektrisch rijden

Via ons platform kunt u makkelijk alle elektrische auto’s met elkaar vergelijken en een vrijblijvende lease aanvraag doen. Onze EV-experts staan voor u klaar & beantwoorden al uw vragen.

Stap 1
Kies de elektrische auto die bij je past met onze filter opties (merk, actieradius, zitplaatsen, soort auto etc.) & vraag vrijblijvend een offerte aan.

Stap 2
Één van onze EV-experts neemt telefonisch contact met u op om uw specifieke wensen te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Stap 3
U ontvangt de gewenste offerte(s) en kiest welke elektrische auto het beste bij u past. Het is mogelijk om de auto bij u thuis of op kantoor te laten afleveren.

 

Waarom bij ons elektrisch leasen?

Wanneer u op zoek bent naar een elektrische auto dan moet u veel verschillende keuzes maken. Allereerst de keuze voor de elektrische auto en daarna de keuze bij welke leasemaatschappij of dealer u deze auto gaat leasen.

“Hoe weet u of u de juiste keuze maakt?”
“Welke leasemaatschappij heeft de beste voorwaarden?”
“Waar moet ik allemaal opletten bij een leasecontract?

Er zijn veel verschillende leasemaatschappijen en nog veel meer dealers in Nederland die allemaal dezelfde elektrische auto’s aanbieden.

Als u hier geen ervaring mee hebt dan kan de keuze lastig zijn. Wij hebben deze ervaring wel.

We weten voor elke elektrische auto waar u deze het beste kunt leasen en we helpen u met de kleine lettertjes in de leasecontracten. Die kennen wij namelijk uit ons hoofd!