Populairste elektrische auto’s voor ZZP’ers

Populairste elektrische auto’s voor ZZP’ers

Wanneer je als ZZP’er van plan bent om een elektrische auto te leasen spreekt het voor zich dat je rekening zal willen houden met allerhande aandachtspunten. De prijs is daar uiteraard één van, maar wat bovendien ook te denken van de zogenaamde actieradius?

Voor menig aantal ZZP’ers geldt namelijk dat ze behoorlijk vaak onderweg zijn. Het spreekt voor zich dat je tijdens je vele ritten dan ook liever niet om de haverklap naar een laadpaal zal willen rijden. In ieder geval, ben jij als ZZP’er van plan om binnenkort een elektrische auto te leasen? Dan laten we je op deze pagina graag even kennismaken met de populairste elektrische auto’s voor ZZP’ers!

1.) De Volkswagen ID.3

Eén van de populairste elektrische auto’s, niet alleen onder gewone particulieren, maar ook onder ZZP’ers komt uit de fabriek van Volkswagen. Het gaat hierbij dan om de zogenaamde Volkswagen ID.3. Er wordt naar dit voertuig vaak verwezen als zijnde de absolute auto van de toekomst. Er wordt door het merk Volkswagen dan ook behoorlijk op ingezet.

Na de iconische Kever en natuurlijk ook de Golf moet de ID.3 namelijk het nieuwe vlaggenschip van het bekende automerk worden. Niet alleen de fijne rijeigenschappen van deze auto worden geprezen, dat geldt ook voor de actieradius. Met 425 kilometer is deze namelijk meer dan prima te noemen. Het is mogelijk om de Volkswagen ID.3 te kopen in verschillende uitvoeringen. Het gaat hierbij dan om de Life, de Business, de Plus en de Max.

2.) De Tesla Model 3

In het hogere segment wordt het Tesla Model 3 aangeprezen. Dit niet alleen voor particulieren, maar wellicht nog (veel) meer voor ZZP’ers. Dit ongelofelijk populaire model van het populaire automerk Tesla beschikt over een indrukwekkende actieradius van 580 kilometer.

Dit is echter niet de enige reden om te kiezen voor deze elektrische auto. Daarnaast kan je namelijk ook nog eens rekenen op een uniek, minimalistisch design evenals een hoge laadsnelheid. Dit gecombineerd met de geweldige rijeigenschappen waar Tesla inmiddels om bekend staat zorgt ervoor dat dit met zekerheid een absolute topper is die je als ZZP’er zeker en vast kan overwegen.

3.) De Volkswagen ID.4

We blijven fan van Volkswagen en hun line-up met elektrische voertuigen. Voor de ZZP’er die behoeften heeft aan wat extra laadruimte is de Volkswagen ID.4 een prima keuze. Dit is de eerste SUV die deel uitmaakt van de gloednieuwe ID-reeks van het automerk Volkswagen.

Zou jij graag een ruime elektrische auto willen kopen die zich bovendien ook nog eens kenmerkt door een aanzienlijk bereik?

Dan is het meer dan de moeite waard om te kijken in de richting van de Volkswagen ID.4. Deze 100 procent elektrische SUV bied je onder meer een actieradius tot wel 521 kilometer. Het spreekt voor zich dat je bij deze auto ook kan rekenen op de nieuwste technieken. Bovendien is ze verkrijgbaar in zomaar even zeven verschillende uitvoeringen.

4.) De Audi e-tron

Voor wie het allemaal nog iets meer mag zijn is er de Audi e-tron. Dit is een stijlvolle, krachtige wagen waarbij je kan rekenen op de pure Audi-kwaliteit. De e-tron kenmerkt zich onder meer door een uitmuntende actieradius tot wel 401 kilometer. Daarnaast is er ook nog het aanzienlijke trekgewicht van zomaar even 1.800 kilo.

Dit zorgt ervoor dat je met het kopen (of leasen) van een Audi e-tron de beschikking krijgt over een ongelofelijk veelzijdige krachtpatser die aan al jouw eisen en verwachtingen als ZZP’er tegemoet zal weten te komen. De razendsnelle acceleratie van dit voertuig zorgt er tot slot voor dat deze e-tron aanvoelt als een rasechte sportwagen.

5.) Tesla Model S

Ook voor de laatste populaire elektrische auto kijken we in de richting van het aanbod van Tesla. Natuurlijk is ook de Model X uit de fabriek van het Amerikaanse automerk een aanrader, maar toch lijkt de voorkeur van menig aantal ZZP’er uit te gaan naar het Tesla Model S. Dat is op zich ook helemaal niet zo vreemd. Voor dit type van voertuig geldt namelijk dat ze de absolute winnaar is op vlak van indrukwekkende prestaties.

Ze kenmerkt zich dan ook niet alleen door een bijzonder snelle acceleratie, daarnaast heeft ze ook een bijzonder lage luchtweerstand. Ben jij als ZZP’er ook vooral op zoek naar een elektrische auto met een stevig bereik? Ook daar wordt voor gezorgd! Het Tesla Model S heeft dan ook een rijbereik tot zomaar even 628 kilometer.

Tot slot geldt ook voor deze elektrische auto voor ZZP’ers dat ze zich kenmerkt door een stevige bagageruimte. Alles is dus bij deze auto voor handen om jou als ZZP’er het meest optimale rijcomfort te kunnen bieden.