Audi e-Tron leasen. Kies jouw uitvoering:

Resultaten:
4
Sorteren op:

Audi e-Tron zakelijk leasen

Sportiviteit blijft natuurlijk belangrijk voor het Duitse merk. Daarom is de keuze voor de Audi e-Tron vooral gemakkelijk te maken door sportieve rijders. Deze auto heeft twee elektromotoren die zorgen dat de auto optimaal presteert onder alle omstandigheden. In dat opzicht is het dus niet heel anders dan het was bij brandstofmodellen van de fabrikant, maar dan veel zuiniger en milieubewuster dan ooit. De rijeigenschappen maken de auto alleen nog maar aantrekkelijker om te kiezen voor het merk Audi.

Actieradius van een Audi e-Tron

Niet alleen de sportiviteit is een reden om de Audi e-Tron te leasen. Ook het gebruik voor bijvoorbeeld langere afstanden is een goede reden. Waar voorheen het gebruik van elektrische auto’s sceptisch werd ontvangen vanwege de beperkte bewegingsvrijheid, is dat momenteel heel anders. Vooral als het de Audi e-Tron betreft. Met die auto is al snel een afstand van enkele honderden kilometers af te leggen op een volle batterij.

Snel opladen met de Audi e-Tron

Een andere positieve ontwikkeling van de Audi e-Tron is de manier van opladen. Snelladen is de manier die de voorkeur geniet tegenwoordig. Ook bij deze auto is dat goed mogelijk. De accu voor 80% opladen kost tegenwoordig ongeveer 30 minuten. Ook dit is al goed voor een afstand van enkele honderden kilometers. Nederland van noord naar zuid doorkruisen is bijvoorbeeld al mogelijk na een halfuur laden. Dit maakt de auto dus ook gemakkelijker te gebruiken. Het laden is altijd in ontwikkeling en dat is in deze auto al goed te merken.

Geschikt voor de snelweg, maar ook voor in de stad

Het is goed om te weten dat de Audi e-Tron ook optimaal presteert in het drukke stadsverkeer, hij is namelijk erg stil. Zeker in de stad waar je ook bijna geen bandengeluid hoort rijdt dit ideaal. Ook voor dagelijks gebruik is de e-Tron daarom een goede keuze te noemen. Maar ook verre afstanden zijn perfect te rijden met de Audi e-Tron, mede doordat je snel kunt laden en de actieradius behoorlijk goed is.

Optimale comfort van een Audi e-tron

De Audi e-Tron is ook een goede optie omdat de auto een heel mooi interieur heeft. Daarnaast staan elektrische auto’s erom bekend dat ze ruimer zijn. Dit komt onder andere doordat de auto’s minder ruimte aan de aandrijving kwijt zijn, een benzine- of dieselmotor nam veel ruimte in beslag. Dit komt ten goede aan het comfort en de ruimte voor de inzittenden. Bovendien zit de auto vol met elektrische en digitale innovatie. Dit maakt het leasen van een Audi e-Tron een hele goede optie.