Nieuwe verwachte elektrische auto’s 2024

Nieuwe verwachte elektrische auto’s 2024

Met de toenemende populariteit van elektrische auto’s komen er in 2024 weer veel nieuwe modellen op de markt. Deze nieuwe elektrische auto’s bieden indrukwekkende prestaties, efficiëntie en een aanzienlijke verbetering van de actieradius. Enkele van de veelbelovende modellen die we in 2024 kunnen verwachten zijn de Polestar 4, Polestar 5, Tesla Cybertruck, Volkswagen ID.7, Volvo EX30 en nog veel meer. Onderstaand 17 elektrische auto’s die vanaf 2024 zullen worden geproduceerd.

1. Polestar 4

De Polestar 4 is een elegante sedan met een strakke uitstraling en een actieradius van 480 km en een laadtijd van minder dan 30 minuten. Het beschikt over een state-of-the-art rijhulpsysteem dat de veiligheid en het comfort van de bestuurder verbetert.

2. Polestar 5

De Polestar 5 is een sportieve coupé met een actieradius van 500 km en een snellaadtijd van minder dan 20 minuten. Het beschikt over een geavanceerd infotainmentsysteem en een premium audiosysteem voor een meeslepende rijervaring.

3. Porsche Macan EV

De Porsche Macan EV is een krachtige en sportieve compacte SUV met een actieradius van 450 km en een oplaadtijd van minder dan 30 minuten. Het beschikt over Porsche’s kenmerkende handling en rijprestaties voor een opwindende rijervaring.
 

4. Tesla Cybertruck

De Tesla Cybertruck is een revolutionaire pick-up truck met een futuristisch ontwerp en een actieradius van meer dan 800 km en een laadvermogen van 1.600 kg. Het beschikt over geavanceerde Autopilot-functies en een volledig elektrische aandrijflijn voor optimale prestaties en efficiëntie.

5. Volkswagen ID.7

De Volkswagen ID.7 is een ruime SUV met een geavanceerde batterijtechnologie en een actieradius van 580 km en een snellaadtijd van minder dan 20 minuten. Het beschikt over een intelligent klimaatregelsysteem en een ruim interieur voor maximaal comfort.

6. Volkswagen ID.Buzz

De Volkswagen ID.Buzz is een eigentijds busje met een actieradius van 550 km en een oplaadtijd van minder dan 40 minuten. Het beschikt over een uniek retro-ontwerp en een slimme lay-out die zorgt voor een ruim en comfortabel interieur.

7. Volkswagen ID.Space Vizzion

De Volkswagen ID.Space Vizzion is een elegante stationwagon met een actieradius van 600 km en een laadtijd van minder dan 30 minuten. Het voertuig is voorzien van een aerodynamisch ontwerp en geavanceerde rijhulpsystemen.

8. Volvo EX90

De Volvo EX90 is een luxe SUV met een actieradius van 500 km en een oplaadtijd van minder dan 30 minuten. Het voertuig is voorzien van een geavanceerd veiligheidssysteem en een uitstekende rijervaring.

Volvo EX90

9. Volvo EX30

Dit wordt een compacte elektrische SUV, die wat goedkoper zal worden dan de overige Volvo modellen. Het plan is om deze auto voor rond de 35.000 euro aan te bieden, zodat die voor een grote groep mensen betaalbaar is. Op deze manier wil Volvo graag een wat grotere doelgroep aanspreken. Voor jongere mensen wordt een elektrische SUV op deze manier ook wat betaalbaarder.

10. Volvo XC60

De Volvo XC60 is een compacte SUV met een actieradius van 450 km en een snellaadtijd van minder dan 30 minuten. Het voertuig biedt een uitstekende combinatie van prestaties en efficiëntie, en is voorzien van geavanceerde technologieën zoals adaptieve cruisecontrol en rijstrookassistentie.

11. Hyundai Ioniq 7

De Hyundai Ioniq 7 is een grote SUV die plaats biedt aan zeven passagiers. Het heeft een actieradius van 450 km en biedt voldoende ruimte voor passagiers en bagage. De Ioniq 7 is uitgerust met een geavanceerd audiosysteem met meerdere luidsprekers voor een ongeëvenaarde luisterervaring.

12. Fisker Ocean Sport

De Fisker Ocean Sport is een elektrische SUV met een sportief design en een geschatte actieradius van meer dan 400 kilometer. Het interieur is ruim en luxe, met moderne technologische functies.

13. Opel Astra Electric

De Opel Astra Electric is een elektrische variant van de populaire Opel Astra. Hij biedt een emissievrije rijervaring, heeft een goede actieradius en biedt alle comfort en functionaliteit die je van een Astra mag verwachten.

14. Smart #1

De Smart #1 is een compacte, volledig elektrische stadsauto. Met zijn kleine formaat is hij perfect voor drukke stedelijke omgevingen. De auto heeft een eigentijds ontwerp en biedt een wendbare en milieuvriendelijke rijervaring.

15. Peugeot e-308 SW

De Peugeot e-308 SW is een elektrische stationwagen met een stijlvol ontwerp en praktische functionaliteit. Hij biedt een ruim interieur, een goede actieradius en is voorzien van moderne technologieën zoals een digitaal dashboard en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen.

16. NIO ET5 Touring 100 kWh

De NIO ET5 Touring 100 kWh is een luxe elektrische station met een grote actieradius en indrukwekkende prestaties. Het interieur is comfortabel en voorzien van hoogwaardige materialen, terwijl de auto geavanceerde technologieën en autonome rijfuncties biedt.

17. Fiat 600e

De Fiat 600e is een compacte elektrische auto die een moderne draai geeft aan het iconische Fiat 600-model. Hij is perfect voor stedelijke woon-werkverkeer, biedt een goede actieradius en heeft een retro-geïnspireerd design dat de nostalgische charme van de originele Fiat 600 behoudt.

 
De toekomst van elektrische auto’s ziet er veelbelovend uit met een groot aantal nieuwe modellen die in 2024 op de markt zullen komen. Met betere prestaties, grotere actieradius en meer laadopties is de toekomst van elektrisch rijden nog nooit zo veelbelovend geweest. Via ElektrischeAutolease.nl kan je al deze elektrische auto’s makkelijk met elkaar vergelijken. Bekijk hier het huidige aanbod elektrische auto’s.