Tesla leasen

Een Tesla leasen in Nederland

Een Tesla leasen is in korte tijd steeds normaler geworden in Nederland. Met de opkomst van elektrisch rijden is het merk (dat hier volledig op gefocust is) snel het populairste elektrische automerk geworden. Dat heeft natuurlijk met heel veel verschillende factoren te maken. De modellen van dit Amerikaanse automerk zijn nog steeds ontzettend populair in de lease. Zeker ook omdat de ontwikkeling alleen maar door blijft gaan bij Tesla. Dit maakt het interessant om te kiezen voor een Tesla.

Verschillende Tesla modellen om te leasen

Dat een Tesla leasen zo populair is geworden, heeft ook te maken met de snelle groei van het merk. Eerst waren er de Tesla Model S & de Tesla Model X. Maar in een korte periode is het deze fabrikant gelukt om elektrisch rijden echt naar de massa te brengen met de Tesla Model 3 en de Tesla Model Y. Dit is ook een belangrijke reden waarom vaak voor deze fabrikant gekozen wordt. De auto’s worden steeds gemakkelijker te krijgen voor een steeds aantrekkelijkere prijs. Al dit soort punten hebben de Amerikaanse fabrikant een leidende positie in de wereld van elektrisch rijden gegeven. Zowel bij verkoop als bij het leasen van de modellen geldt dit.

Tesla lease = voor iedereen

Een Tesla leasen was in de beginjaren vooral aantrekkelijk voor de zakelijke markt. Dit is inmiddels behoorlijk veranderd. Het private leasen van een tesla is namelijk tegenwoordig ook mogelijk. Bovendien wordt elektrisch rijden steeds belangrijker. Daardoor is Tesla als merk voor elektrische auto’s ook op de voorgrond komen te staan in deze branche. De modellen van Tesla zijn steeds bereikbaarder geworden. Je ziet ze daarom steeds meer rijden en ook in de toekomst zal Tesla steeds meer modellen op de markt gaan brengen. Leasen is bij de Tesla de meest gebruikte aanschaf vorm, dit komt voornamelijk omdat de Tesla voor veel zakelijk gereden wordt.

Langere afstanden afleggen met een Tesla

Een reden om te kiezen voor het leasen van een Tesla, is de kennis en expertise van de fabrikant. Het is goed om te weten dat de elektrische aandrijving van de auto’s de afgelopen jaren steeds verder is geoptimaliseerd. Daardoor kan er efficiënter gereden worden. Wanneer er zuinig met de accu om wordt gegaan, zal de actieradius logischerwijs alleen maar groter worden. Door nieuwe updates in de auto is dit bovendien ook met enige regelmaat nog verder te verbeteren. Daardoor heeft Tesla een voortrekkersrol in elektrisch rijden. Een Tesla is dan ook een goede keuze wanneer u op zoek bent naar een elektrische auto met optimale rijeigenschappen en een grote actieradius.