Audi e-tron 50 quattro

Private
€746,00 Vanaf
p/mnd
Nog niet beschikbaar
 • Actieradius: 275 km icon Actieradius: 275 km
 • 0-100 km/u in 7s icon 0-100 km/u in 7s
 • Snelladen in 28 min. icon Snelladen in 28 min.
 • 100% elektrisch icon 100% elektrisch

Een Audi e-Tron leasen is een geweldige manier om een elektrische Audi te rijden. Wie het gebruiksgemak en de rijervaring van een Audi die elektrisch is aangedreven optimaal wil ervaren, doet dat door voor deze auto te kiezen. De e-Tron is de eerste Audi die 100% elektrisch is en staat daarmee symbool voor de toekomst van dit merk. Voor liefhebbers, maar ook voor nieuwe rijders, is dit dus een interessant moment om nu te kiezen voor een Audi e-Tron.

  Vierwielaandrijving op elektrische wijze

  Sportiviteit blijft natuurlijk belangrijk voor het Duitse merk. Daarom is de keuze voor de Audi e-Tron vooral gemakkelijk te maken door sportieve rijders. Deze auto heeft twee elektromotoren die zorgen dat de auto optimaal presteert onder alle omstandigheden. In dat opzicht is het dus niet heel anders dan het was bij brandstofmodellen van de fabrikant, maar dan veel zuiniger en milieubewuster dan ooit. De rijeigenschappen maken de auto alleen nog maar aantrekkelijker om te kiezen voor het merk Audi.

  Actieradius van een Audi e-Tron

  Niet alleen de sportiviteit is een reden om de Audi e-Tron te leasen. Ook het gebruik voor bijvoorbeeld langere afstanden is een goede reden. Waar voorheen het gebruik van elektrische auto’s sceptisch werd ontvangen vanwege de beperkte bewegingsvrijheid, is dat momenteel heel anders. Vooral als het de Audi e-Tron betreft. Met die auto is al snel een afstand van enkele honderden kilometers af te leggen op een volle batterij.

  Algemene informatie

  Vanafprijs € 71900
  Fiscale waarde auto 70450
  Actieradius opgegeven door fabrikant 300 km
  Actieradius in de praktijk 285 km
  Minuten nodig om tot 80% te laden 420 minuten
  Acceleratie van 0-100 km/uur 6.8 seconden

  Technische specificaties

  Topsnelheid 190 km/u
  Totaal vermogen 230 kW
  Koppel (NM) 540 NM
  Aantal zitplaatsen 5
  Gewicht van de auto 2370 kg
  Soort aandrijving AWD
  Lengte van de auto 4901 mm
  Breedte van de auto 1935 mm
  Hoogte van de auto 1616 mm
  Wielbasis van de auto 2928 mm

  Snel opladen met de Audi e-Tron

  Een andere positieve ontwikkeling van de Audi e-Tron is de manier van opladen. Snelladen is de manier die de voorkeur geniet tegenwoordig. Ook bij deze auto is dat goed mogelijk. De accu voor 80% opladen kost tegenwoordig ongeveer 30 minuten. Ook dit is al goed voor een afstand van enkele honderden kilometers. Nederland van noord naar zuid doorkruisen is bijvoorbeeld al mogelijk na een halfuur laden. Dit maakt de auto dus ook gemakkelijker te gebruiken. Het laden is altijd in ontwikkeling en dat is in deze auto al goed te merken.

  Geschikt voor de snelweg, maar ook voor in de stad

  Het is goed om te weten dat de Audi e-Tron ook optimaal presteert in het drukke stadsverkeer, hij is namelijk erg stil. Zeker in de stad waar je ook bijna geen bandengeluid hoort rijdt dit ideaal. Ook voor dagelijks gebruik is de e-Tron daarom een goede keuze te noemen. Maar ook verre afstanden zijn perfect te rijden met de Audi e-Tron, mede doordat je snel kunt laden en de actieradius behoorlijk goed is.

  Het optimale comfort van een Audi e-tron

  De Audi e-Tron is ook een goede optie omdat de auto een heel mooi interieur heeft. Daarnaast staan elektrische auto’s erom bekend dat ze ruimer zijn. Dit komt onder andere doordat de auto’s minder ruimte aan de aandrijving kwijt zijn, een benzine- of dieselmotor nam veel ruimte in beslag. Dit komt ten goede aan het comfort voor de inzittenden. Bovendien zit de auto vol met elektrische en digitale innovatie. Dit maakt het leasen van een Audi e-Tron een hele goede optie.

  Informatie over het laden

  Soort aansluiting Type 2
  Type snellaadpoort CCS
  Minuten nodig om tot 80% te laden 420 minuten
  Minuten nodig om tot 100% te laden 420 minuten
  Maximale power bij laden 125 kW DC
  Snellaadtijd in km/uur 460 km/u
  Actieradius opgegeven door fabrikant 300 km
  Actieradius in de praktijk 285 km
  Actieradius in de stad 290 km
  Actieradius op de snelweg 205 km