Tesla Model 3 Long Range Performance

Private
€ 914,00 Vanaf
p/mnd
Offerte aanvragen
  • Actieradius: 450 km icon Actieradius: 450 km
  • 0-100 km/u in 3.3s icon 0-100 km/u in 3.3s
  • Snelladen in 20 min. icon Snelladen in 20 min.
  • 100% elektrisch icon 100% elektrisch

Deze Tesla Model 3 Long Range Performance is de vorm van elektrisch rijden waar lang op gewacht is. Deze auto heeft alles wat je van een elektrische auto verlangt en is daarom al sinds de introductie een groot succes. Er zijn verschillende uitvoeringen van de Tesla Model 3 beschikbaar. Zo is er altijd een Tesla Model 3 te vinden dat past bij de wensen en eisen die jij hebt. Deze Tesla Model 3 Long Range Performance heeft een actieradius in de praktijk van ongeveer 450 km.

  • Verwachte levertijd: 2-12 weken
  • In 2 minuten een offerte aanvragen
  • Gratis & vrijblijvende offerte
  • 100% expert in elektrisch leasen

Actieradius van deze Tesla Model 3

Misschien wel de belangrijkste reden waarom een Tesla Model 3 zo populair is, is de manier waarop deze auto met zogenaamde range anxiety heeft afgerekend. De angst om stil te komen staan met de auto was lange tijd de grote reden om niet voor een elektrische auto te kiezen. Met deze Tesla is daar gelukkig een einde aan gekomen. De auto heeft van nature al een flinke afstand in de batterij zitten, maar er zijn dan ook nog eens allerlei mogelijkheden om er nog meer uit te halen. Zo is elke uithoek in het land te bereiken makkelijk te bereiken en ook terugrijden is in de meeste gevallen mogelijk zonder extra te laden.

Prestaties van deze Tesla Model 3

Een ander sterk punt van deze auto is dat de prestaties heel goed zijn. Een Tesla Model 3 kies je ook vanwege de krachtige motor en de mogelijkheden om lekker snel op de juiste snelheid te zitten. Dit soort zaken maken de rijervaring natuurlijk alleen maar leuker. Het is juist ook het gevoel om in een fijne comfortabele auto te zitten wat de doorslag geeft wanneer je kiest voor elektrisch rijden.

Algemene informatie

Vanafprijs € 65598
Fiscale waarde auto 64580
Actieradius opgegeven door fabrikant 567 km
Actieradius in de praktijk 450 km
Minuten nodig om tot 80% te laden 20 minuten
Acceleratie van 0-100 km/uur 3.4 seconden

Informatie over het laden

Soort aansluiting Type 2
Type snellaadpoort CCS Supercharger
Minuten nodig om tot 80% te laden 20 minuten
Maximale power bij snelladen 250 kW DC
Maximale power bij standaard laden 11 kW DC
Snellaadtijd in km/uur 940 km/u
Actieradius opgegeven door fabrikant 567 km
Actieradius in de praktijk 450 km
Actieradius in de stad 430 km
Actieradius op de snelweg 325 km

De Tesla Model 3 is makkelijk & snel op te laden

Een bijkomend voordeel van een Tesla Model 3 is de manier waarop de fabrikant zichzelf manifesteert in de wereld. Met het uitrollen van een groot eigen netwerk van superchargers bijvoorbeeld. Dit geeft jou als rijder heel veel mogelijkheden om overal elektrisch te rijden en te laden wanneer jij dat wilt. Door de hoge snelheid van het laden is het ook nog eens zo dat je hier eigenlijk geen hinder van ondervindt. In 30 minuten tijd heb je al ongeveer 70-80% van de accu opgeladen om grote afstanden af te kunnen leggen met de auto.

Mooie innovaties bij de Tesla Model 3

Een Tesla Model 3 staat ook voor de nieuwe manier van autorijden. Zo zijn er bijvoorbeeld allerlei mooie innovaties. Die worden in de toekomst de norm, maar zijn nu nog bijzonder om te ervaren. Zoals bijvoorbeeld autopilot, wat ongeveer door Tesla bedacht is. Zij zijn de eerste met deze technologie. Dit zijn goede redenen om voor deze fabrikant en dit model te willen kiezen. Mede hierdoor is het leasen van een Tesla Model 3 ook zo populair. Door de vele verschillende varianten van de Model 3 is er altijd een uitvoering te vinden die bij je past.

Technische specificaties

Topsnelheid 261 km/u
Totaal vermogen 430 kW
Koppel (NM) 750 NM
Aantal zitplaatsen 5
Gewicht van de auto 1847 kg
Soort aandrijving AWD
Lengte van de auto 4694 mm
Breedte van de auto 1850 mm
Hoogte van de auto 1443 mm
Wielbasis van de auto 2875 mm