Tesla Model 3 Long Range Performance

Private
€625,00 Vanaf
p/mnd
Nog niet beschikbaar
Zakelijk
€695,00 Vanaf
p/mnd
Nog niet beschikbaar
 • Actieradius: 450 km icon Actieradius: 450 km
 • 0-100 km/u in 3.4s icon 0-100 km/u in 3.4s
 • Snelladen in 20 min. icon Snelladen in 20 min.
 • 100% elektrisch icon 100% elektrisch

Een Tesla Model 3 leasen is de vorm van elektrisch leasen waar lang op gewacht is. Deze auto heeft alles wat een moderne auto moet hebben en is daarom al sinds de introductie een groot succes. Het is dan ook zo dat er allerlei soorten vormen van leasen zijn voor deze auto. Dit onder meer door de verschillende varianten qua actieradius die er zijn. Zo is er altijd een Tesla Model 3 te vinden dat past bij de wensen en eisen die jij hebt.

  Verder rijden dan ooit

  Misschien wel de belangrijkste reden waarom een Tesla Model 3 leasen zo populair is, is de manier waarop deze auto met zogenaamde range anxiety heeft afgerekend. De angst om stil te komen staan met de auto was lange tijd de grote reden om niet voor een elektrische auto te kiezen. Met de Model 3 is daar een einde aan gekomen. De auto heeft van nature al een flinke afstand in de batterij zitten, maar er zijn dan ook nog eens allerlei mogelijkheden om er nog meer uit te halen. Zo is elke uithoek in het land te bereiken makkelijk te bereiken en ook terugrijden is in de meeste gevallen mogelijk zonder extra te laden

  De prestaties van de Tesla Model 3

  Een ander sterk punt van deze auto is dat de prestaties heel goed zijn. Een Tesla Model 3 kies je ook vanwege de krachtige motor en de mogelijkheden om lekker snel op de juiste snelheid te zitten. Dit soort zaken maken de rijervaring natuurlijk alleen maar leuker. Het is juist ook het gevoel om in een fijne comfortabele auto te zitten wat de doorslag geeft wanneer je kiest voor elektrisch rijden.

  Algemene informatie

  Vanafprijs € 65598
  Fiscale waarde auto 64580
  Actieradius opgegeven door fabrikant 530 km
  Actieradius in de praktijk 445 km
  Minuten nodig om tot 80% te laden 465 minuten
  Acceleratie van 0-100 km/uur 3.4 seconden

  Informatie over het laden

  Soort aansluiting Type 2
  Type snellaadpoort CCS Supercharger
  Minuten nodig om tot 80% te laden 465 minuten
  Minuten nodig om tot 100% te laden 465 minuten
  Maximale power bij laden 250 kW DC
  Snellaadtijd in km/uur 930 km/u
  Actieradius opgegeven door fabrikant 530 km
  Actieradius in de praktijk 445 km
  Actieradius in de stad 425 km
  Actieradius op de snelweg 320 km

  De Tesla Model 3 is makkelijk & snel op te laden

  Een bijkomend voordeel van een Tesla Model 3 is de manier waarop de fabrikant zichzelf manifesteert in de wereld. Met het uitrollen van een groot eigen netwerk van superchargers bijvoorbeeld. Dit geeft jou als rijder heel veel mogelijkheden om overal elektrisch te rijden en te laden wanneer jij dat wilt. Door de hoge snelheid van het laden is het ook nog eens zo dat je hier eigenlijk geen hinder van ondervindt. In 30 minuten tijd heb je al ongeveer 70-80% van de accu opgeladen om grote afstanden af te kunnen leggen met de auto.

  Mooie innovaties bij de Tesla Model 3

  Een Tesla Model 3 staat ook voor de nieuwe manier van autorijden. Zo zijn er bijvoorbeeld allerlei mooie innovaties. Die worden in de toekomst de norm, maar zijn nu nog bijzonder om te ervaren. Zoals bijvoorbeeld autopilot, wat ongeveer door Tesla bedacht is. Zij zijn de eerste met deze technologie. Dit zijn goede redenen om voor deze fabrikant en dit model te willen kiezen. Mede hierdoor is het leasen van een Tesla Model 3 ook zo populair. Door de vele verschillende varianten van de Model 3 is er altijd een uitvoering te vinden die bij je past.

  Technische specificaties

  Topsnelheid 261 km/u
  Totaal vermogen 430 kW
  Koppel (NM) 750 NM
  Aantal zitplaatsen 5
  Gewicht van de auto 1847 kg
  Soort aandrijving AWD
  Lengte van de auto 4694 mm
  Breedte van de auto 1850 mm
  Hoogte van de auto 1443 mm
  Wielbasis van de auto 2875 mm