BMW i4 leasen. Kies jouw uitvoering:

Resultaten:
3
Sorteren op:

BMW i4 zakelijk leasen

De BMW i4 wordt naar verwachting geïntroduceerd op de Nederlandse markt in september 2021. Het eerste wat meteen opvalt bij het bekijken van dit voertuig is het prachtige design. Met de i4 betreedt BMW duidelijk een compleet nieuw designtijdperk. Een opvallend element is de grote en gesloten grille. Voor deze grille geldt dat ze veel meer techniek herbergt dan je op het eerste zicht zou vermoeden.

De grille beschikt over een permanent gesloten karakter. Dit als gevolg van het feit dat er ook geen noodzaak bestaat om de elektromotor uitvoerig te koelen. Bovendien is het zo dat de grille eveneens de sensoren van de veiligheidssystemen verbergt. De blauwe rand welke zich bevindt rondom de grille is een uitdrukkelijke en mooie knipoog naar andere elektrische i-modellen die door BMW op de markt zijn gebracht.

Indrukwekkende prestaties van de BMW i4

De BMW i4 zorgt in eerste instantie voor een combinatie van de karakteristieke 4-deurs coupé verhoudingen samen met deze van het inmiddels kenmerkende BMW i-ontwerp. Er kan meteen worden vastgesteld dat de dynamische lijnen hand in hand gaan met de aerodynamisch geoptimaliseerde details en de BMW-i accenten. De BMW i4 profileert zich als een auto die zich zowel uitstekend leent voor dagelijks gebruik als voor ritten over een grote(re) afstand. Achterin het voertuig kunnen passagiers rekenen op een hoog in- en uitstapcomfort. Het ruime interieur waar deze bolide over beschikt is niet alleen uitnodigend om in plaats te nemen, maar ook zeer comfortabel.

Deze 4-deurs coupé wordt duidelijk gekenmerkt door een sportief en elegant ontwerp, maar dat is lang niet alles. Daarnaast levert deze nieuwe krachtpatser van BMW echt indrukwekkende prestaties. De versnelling van 0 naar 100 kilometer per uur neemt bijvoorbeeld slechts 4 seconden in beslag. Bovendien beschikt deze prachtige auto over een topsnelheid tot zomaar even 200 kilometer per uur.

Het elektrisch vermogen van de BMW i4

Met de introductie van de BMW i4 op de markt lanceert BMW ook meteen een indrukwekkende innovatie op het gebied van batterijcellen. Zo is er sprake van de aanwezigheid van een extreem platte accu die zich onder meer kenmerkt door een geoptimaliseerde energiedichtheid. De batterij beschikt over een gewicht van 550 kilogram en heeft een capaciteit van 80 kWh.

Hiermee weet de BMW i4 in te spelen op de nieuwe norm op vlak van sportieve prestaties. Het bereik van dit voertuig zou dan ook zijn gelegen op ongeveer 600 kilometer. Voor verschillende onderdelen van dit voertuig geldt dat ze volledig nieuw voor de i4 zijn ontwikkeld. Het gaat hierbij onder meer om:

– De elektromotor;
– De vermogenselektronica;
– De laadunit;
– De hoogspanningsaccu;

De elektromotor die voor de BMW i-4 werd ontwikkeld heeft een maximaal vermogen van zo’n slordige 530 pk. Dit zorgt er voor dat ze zich perfect kan meten met het niveau van een V8-motor die zich in BMW’s met een verbrandingsmotor bevindt.

Conclusie; een prachtig design met sublieme prestaties

Met de BMW i-4 introduceert BMW een elektrisch voertuig op de markt die zowel op vlak van design als prestaties heel wat harten sneller doen slaan. De belangrijkste specificaties waar je bij deze elektrische krachtpatser op kan rekenen zijn dan ook de volgende:

– In 0 tot 100 kilometer per uur in 4 seconden;
– Een indrukwekkende actieradius van 600 kilometer;
– Topsnelheid tot wel 200 kilometer per uur;
– Batterijcapaciteit van 80 kWh;
– Maximaal vermogen van 530 pk;

Deze gloednieuwe elektrische BMW i4 is een grote uitdager van de Tesla Model 3.