BMW i3 leasen

Resultaten:
2
Sorteren op:

BMW i3 zakelijk leasen

Een BMW i3 is inmiddels een populaire lease optie geworden. Dat komt natuurlijk vooral doordat BMW behoorlijk vroeg was met de i3. Die voorsprong heeft nu een positief effect op de mogelijkheden die geboden worden door BMW. Dit is alweer de tweede versie van de BMW i3 met een betere accu. De accu en actieradius blijft toch heel erg belangrijk bij elektrische auto’s. Deze BMW i3 heeft een actieradius van ongeveer 230 km.

Opladen van een BMW i3

Het voordeel van de BMW i3, is dat dit een auto is die makkelijk is in gebruik. Dat is bijvoorbeeld te zien aan de mogelijkheden van het opladen. Niet alleen het snel opladen van het eerste deel (80%) van de batterij is goed mogelijk. Ook het opladen van de gehele batterij gaat flink snel. De eerdere modellen van de BMW i3 hadden een relatief lage actieradius, maar bij de nieuwere BMW i3 is dit gelukkig sterk verbeterd.

De BMW i3 in verschillende uitvoeringen

Aantrekkelijk om te weten als het om een BMW i3 gaat, is dat er meerdere uitvoeringen van deze elektrische auto beschikbaar zijn. Het is in dat opzicht dus ook goed om de verschillen in de uitvoeringen te kennen. Aan de hand daarvan is goed te bepalen welke het best passend is bij de vorm van gebruik en de rijstijl. Maar er zijn ook eigenschappen die voor alle BMW’s hetzelfde blijven zoals de uitmuntende rijeigenschappen die ook bij de elektrische modellen van BMW niet zijn veranderd.

De basis van alles

Het model staat aan de basis van alle elektrische activiteiten die deze fabrikant voor de toekomst heeft gepland. Dat betekent dat wie nu voor het leasen van een BMW i3 kiest, een belangrijke rol speelt in de koers die de fabrikant in de toekomst zal varen. De kennis en ervaring die wordt opgedaan met deze auto, is daarin natuurlijk van groot belang. In dat opzicht is het dus ook interessant om iedere keer opnieuw te profiteren van de vele innovaties die in de vernieuwde en verbeterde varianten van de auto te vinden zijn. Dit maakt het heel aantrekkelijk.

De BMW i3 is geschikt voor de stad en snelweg

Een BMW i3 is een elektrische auto geschikt voor alle omstandigheden. Dat komt onder andere doordat de auto door de manier van rijden goed geschikt is om sportief mee te rijden op bijvoorbeeld de snelweg. Aan de andere kant is dankzij het ontwerp ook gemakkelijk te rijden in het drukke stadsverkeer dat tegenwoordig in alle steden te vinden is. Ook in de stad is elektrisch rijden namelijk geweldig, doordat je lekker stil rondrijdt.

Zeer duurzaam in gebruik

Het leasen van een BMW i3 is bovendien een keuze voor een schonere toekomst. Dat geldt niet alleen voor de auto zelf. Die is uiteraard 100% elektrisch. Ook de zaken rondom de auto zijn zo duurzaam als mogelijk ingericht. Bovendien wordt hier steeds meer aan gedaan. Ook het productieproces moet duurzaam zijn om de echte voordelen van de auto te kunnen ervaren. Hier wordt steeds meer aandacht aan besteedt bij BMW.