Volkswagen ID.5 leasen. Kies je uitvoering:

Resultaten:
3
Sorteren op:

De Volkswagen ID 5

Het zit hem soms in de details. Dat blijkt eveneens uit de voorstelling van de nieuwe Volkswagen ID 5. In de basis vertoont dit model dan ook eigenlijk geen grote verschillen in vergelijking met de ID 4 versie. Het enige uiterlijke verschil dat meteen in het oog springt is de aflopende daklijn.

Voor de productie van deze variant op de ID 4 werd eveneens gekeken naar de fabriek in Zwickau. In deze fabriek worden ook de ID 4 en de ID 3 voertuigen geproduceerd.

Keuze uit verschillende versies

Dat de ID 5 van Volkswagen het voorbeeld van de ID 4 gaat volgen is in grote lijnen eigenlijk vanaf het begin duidelijk gemaakt. Dit betekent onder meer dat er een keuze gemaakt zal kunnen worden uit drie verschillende uitvoeringen:

– Volkswagen ID.5 Pro
– Volkswagen ID.5 Pro Performance
– Volkswagen ID.5 GTX

De actieradius zal uiteraard afhankelijk zijn van de capaciteit van de batterij. De grootste actieradius van de Volkswagen ID 5 is rond de 430 km in de praktijk (Pro & Pro Performance). De GTX versie heeft meer vermogen en daarom is de actieradius hier iets lager, dit ligt rond de 405 km in de praktijk.

Conclusie; een stevige(re) upgrade van de ID 4

De Volkswagen ID 5 is eigenlijk een verbeterde versie van de Volkswagen ID 4. Het design is uiteraard behoorlijk veranderd en ook van binnen zijn deze verbeteringen doorgetrokken. Kortom een mooie nieuwe versie binnen de ID modellen van Volkswagen.