Tesla private lease

Een Tesla via private lease kiezen is een goede optie voor wie graag in een Tesla wil rijden. Private lease is een vorm van leasen die speciaal voor particulieren is. Je rijdt hierdoor een een nieuwe tesla voor een vast bedrag per maand.
 

Populairste Tesla private lease modellen

De rol van Tesla

Hoewel er meer fabrikanten aan hebben bijgedragen, wordt Tesla vooral gezien als de aanjager van de opkomst van het elektrisch rijden. De modellen van Tesla voor private lease uitkiezen is dan ook een goede optie. Je kan het rijden met een elektromotor in plaats van een verbrandingsmotor op deze wijze op de best mogelijke manier ervaren. Daar zijn bovendien ook steeds meer verschillende varianten in mogelijk. Zo is er dus ook altijd een passende auto te vinden. Dit is altijd een belangrijke voorwaarde omdat nu eenmaal niet iedere rijder precies hetzelfde is. Tesla houdt daar ook meer en meer rekening mee als fabrikant in de verschillende modellen die zij aanbieden.

Bekende modellen van het merk Tesla

Een Tesla private leasen kan op meerdere manieren. Dat komt omdat het merk verschillende modellen beschikbaar heeft. Bovendien is het ook nog eens zo dat er steeds nieuwe modellen bij blijven komen. Het is belangrijk om te weten dat de modellen die het goed doen, als het om lease op eigen naam gaat (=private lease), de Tesla Model S, Tesla Model X, Tesla Model Y en Tesla Model 3 zijn.

Het voordeel van Tesla private lease

Er is natuurlijk een belangrijk voordeel aan een Tesla via private lease te rijden. Het is geen geheim dat de kosten van aanschaf van een Tesla relatief hoog zijn. Dit is nu eenmaal geen goedkoop merk. Wanneer je dit in één keer zou moeten afrekenen, dan zou dat dus een flinke investering vergen. Wanneer je echter voor lease op eigen naam kiest, dan betaal je een vast maandbedrag zonder verassingen. Dit is een stuk beter te realiseren. Dit maakt het daarom ook een optie die steeds vaker overwogen wordt door mensen die graag een Tesla willen rijden.

De samenstelling van het maandbedrag

Een Tesla via private lease voor de deur krijgen brengt met zich mee dat je direct duidelijkheid hebt over de kosten. In het maandbedrag is eigenlijk alles inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof zullen erbuiten vallen. Verder zit alles erin, van keuring en onderhoud tot en met gebruik. Dat maakt het daarom juist ook zo populair. Je weet precies waar je aan toe bent wanneer je ervoor kiest om te leasen op eigen naam. Bovendien is er nog een ander voordeel. Het is namelijk niet hetzelfde als het zakelijke leasen zoals je dat waarschijnlijk wel kent.

Geen bijtelling

Hoewel een Tesla private leasen natuurlijk wel gewoon een vorm van leasen is, is er wel een verschil met de zakelijke vormen van lease. Je hebt bijvoorbeeld niet te maken met de bijtelling. Dit komt doordat je op eigen naam leaset. De auto is al voor eigen gebruik. Het is geen verkapt loon wanneer je de auto zakelijk zou leasen en privé zou gebruiken. In dat opzicht is het dus allemaal net wat duidelijker en overzichtelijker om voor de private lease vorm te gaan wanneer je graag een Tesla wilt gaan rijden.