Opel Ampera-e

Nog niet beschikbaar
 • Actieradius: 345 km icon Actieradius: 345 km
 • 0-100 km/u in 7.3s icon 0-100 km/u in 7.3s
 • Snelladen in 66 min. icon Snelladen in 66 min.
 • 100% elektrisch icon 100% elektrisch

Geheel elektrisch in een auto die direct vertrouwd voelt rijden kan met de Opel Ampera-e. Opel is natuurlijk één van de fabrikanten die het door de jaren heen goed gedaan heeft en daarom een trouwe fanbase heeft. Het is dan ook extra fijn om zowel zakelijk als privé in auto’s van dit merk te kunnen rijden. Zeker nu dat ook gewoon elektrisch kan. Dat maakt elektrisch leasen een wel heel aantrekkelijke optie. Zeker wanneer je weet wat de auto allemaal te bieden heeft. Het is daarom interessant om die zaken allemaal eens goed door te nemen.

  Opel Ampera-e lease

  Wie kijkt naar informatie over een Opel Ampera-e, komt erachter dat de Duitse fabrikant sterk inzet op de rijder die langere afstanden wil afleggen. Zoals het zelf stelt, is het een achterhaald idee dat volledig elektrisch rijden alleen geschikt is voor korte afstanden. De mogelijkheden van deze auto tonen dat dan ook aan.

  Een actieradius van enkele honderden kilometers maken het mogelijk om heel Nederland te doorkruisen. Bovendien is de auto er ook in andere opzichten op gebouwd om lange ritten te kunnen maken. Dat maakt het dus ook alleen maar aantrekkelijker om ermee te gaan rijden.

  Algemene informatie

  Vanafprijs € 34149
  Fiscale waarde auto 45549
  Actieradius opgegeven door fabrikant 423 km
  Actieradius in de praktijk 345 km
  Minuten nodig om tot 80% te laden 555 minuten
  Acceleratie van 0-100 km/uur 7.3 seconden

  Informatie over het laden

  Soort aansluiting Type 2
  Type snellaadpoort CCS
  Minuten nodig om tot 80% te laden 555 minuten
  Minuten nodig om tot 100% te laden 555 minuten
  Maximale power bij laden 46 kW DC
  Snellaadtijd in km/uur 210 km/u
  Actieradius opgegeven door fabrikant 423 km
  Actieradius in de praktijk 345 km
  Actieradius in de stad 335 km
  Actieradius op de snelweg 235 km

  Kilometers genereren door te remmen

  De Opel Ampera-e biedt je ook de mogelijkheid om net wat meer uit de auto te halen. Bijvoorbeeld door te remmen. De auto is namelijk uitgerust met een regeneratief remsysteem. Wat betekent dat? Het komt er eigenlijk op neer dat de energie die vrijkomt bij het remmen niet verloren gaat. Die energie wordt opgevangen en geeft je net wat meer actieradius omdat het weer terugvloeit naar de batterij van de auto.

  Thuis & onderweg opladen

  Ook waar het gaat om het opladen is er van alles mogelijk. Wanneer je kiest voor een Opel Ampera-e, dan kan je de auto bijvoorbeeld gewoon thuis opladen. Ieder halfuur komt er dan weer zo’n 6 kilometer aan bereik bij. Gebruik je een laadstation thuis, dan gaat het zelfs tweemaal zo snel. Echt snel opladen doe je door de daarvoor bestemde systemen te gebruiken. Dan kan je met een halfuur laden alweer een flinke actieradius in de auto krijgen. Dit zijn goede redenen om de lease mogelijkheden voor de Opel Ampera-e te bekijken.

  Technische specificaties

  Topsnelheid 150 km/u
  Totaal vermogen 150 kW
  Koppel (NM) 360 NM
  Aantal zitplaatsen 5
  Gewicht van de auto 1591 kg
  Soort aandrijving Voor
  Lengte van de auto 4164 mm
  Breedte van de auto 1765 mm
  Hoogte van de auto 1594 mm
  Wielbasis van de auto 2600 mm