Elektrische MG leasen

Resultaten:
40
Sorteren op:
De Elektrische MG
De elektrische MG is een hernieuwde kennismaking met een klassiek merk. MG is immers al vele jaren actief geweest op de automarkt. Tegenwoordig is het merk in Chinese handen en is het volledig gericht op het bieden van elektrische auto’s. Die zijn ook voor de Europese markt bestemd. Het is voor de fabrikant belangrijk om modellen te bieden die goed betaalbaar zijn, maar dan wel ook de complete elektrische ervaring te bieden hebben. Dit is een goede reden om te bekijken of de modellen van deze Chinese fabrikant ook goed passend zijn bij wat je zelf zoekt.

MG modellen
Onderstaand de 100% elektrische MG modellen die beschikbaar zijn of beschikbaar worden in Nederland.
MG ZS EV
MG Marvel R
MG5 Electric

Letten op de kosten
De elektrische MG is erop gebouwd om de kosten in de hand te houden. Elektrisch rijden is in vele opzichten goedkoper. Er is minder belasting te betalen en de kosten voor brandstof en onderhoud liggen lager. Daar staat tegenover dat veel concurrenten een hogere aanschafprijs voor de modellen vragen. In het geval van de modellen van MG is dit echter niet aan de orde. Daardoor is op een relatief goedkope manier een elektrisch model te krijgen dat kan concurreren met de beste in zijn soort. Het is daarom ook interessant om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Optimale connectiviteit en veel vermaak bij MG
Wie kijkt naar de elektrische MG, ziet dat de modellen aan alles voldoen waar een moderne elektrische auto aan moet voldoen. Dat betekent dat er dus ook heel veel mogelijk is op het gebied van connectiviteit. Daarnaast is het ook zo dat er veel aan gedaan is om de auto geschikt te maken voor allerlei vormen van vermaak. Denk dan bijvoorbeeld aan de mogelijkheden om allerlei smartapparaten en navigatiesystemen aan te sluiten. Zo wordt het rijden in de auto’s ook alleen maar leuker gemaakt. Dit brengt wel ook meer druk op de accu van de auto.

Sterke motor en accu
Het is ook van belang om te weten dat de elektrische MG altijd wordt uitgerust met een goede motor en accu. Er is een relatief goed bereik te krijgen uit het kleine batterijpakket. Het voordeel daarvan is dat er dus geen zware batterij mee gedragen hoeft te worden. Bovendien zijn de modellen juist om deze reden goedkoper. De motor is goed krachtig, waardoor er gemakkelijk mee de weg op gegaan kan worden. Het is altijd fijn om op een comfortabele manier aan de slag te kunnen gaan. Daardoor zijn de modellen ook goed geschikt voor particulier gebruik.

MG is onderdeel van een groter geheel
Een voordeel van de elektrische MG is dat het merk tegenwoordig is van een groter geheel. MG is namelijk één van de dochtermerken van SAIC. Dit is een grote fabrikant uit China waaronder verschillende merken vallen. De thuisbasis is te vinden in Shanghai. Er worden jaarlijks miljoenen auto’s geproduceerd. Dit heeft als voordeel dat dus ook veel kennis over het rijden wordt opgedaan.

Dit is dan weer terug te zien in de verschillende modellen van de fabrikant. Op alle vlakken is het nodige te zien. Zo is het veilig en comfortabel om erin de weg op te gaan.

Meer mogelijkheden om te bekijken
De terugkeer van MG als merk betekent dat er ook weer meer en meer modellen op de Nederlandse wegen te zien zullen zijn. Er is namelijk niet sprake van de elektrische MG. Er zijn steeds meer modellen die allemaal de maximale elektrische rijervaring moeten bieden. Zo zijn er auto’s te vinden die precies passen bij elk type rijder. Het is vooral ook aantrekkelijk om op die manier er zeker van te zijn dat je op een duurzame, maar goede manier de weg op kan gaan in een betaalbare auto. Dit is een belangrijk voordeel hiervan te noemen