Cupra Born leasen. Kies jouw uitvoering:

Resultaten:
2
Sorteren op:

Cupra Born zakelijk leasen

Cupra profileert zich als het sportieve merk van Seat. Het hoeft dan ook helemaal geen verrassing te zijn dat de focus is komen te liggen op een combinatie van een dynamisch karakter en een sportieve look.

Wie denkt dat de Cupra el-Born er enkel en alleen goed uitziet mist het grotere plaatje. Ook de prestaties zijn namelijk op z’n minst indrukwekkend te noemen. Het vermogen van deze krachtpatser zou naar verwachting 150 kW bedragen. Dit betekent dat ze een sprint zal kunnen maken van 0 naar 100 kilometer per uur in 6,5 seconden! Deze indrukwekkende acceleratie wordt onder meer mogelijk gemaakt door de aanwezigheid van Dynamic Chassis Control Sport.

Deze technologie werd exclusief ontwikkeld voor de Cupra el-Born. Ze slaagt er in om een sportieve rijhoogte op meesterlijke wijze te combineren met een systeem dat zich volledig automatisch aan alle omstandigheden weet aan te passen. Veelbelovend? Zeker en vast!

Komt met een 82 kWh accupakket

Een belangrijke vraag die altijd wordt gesteld wanneer het over elektrische voertuigen gaat heeft natuurlijk te maken met de zogenaamde actieradius waarover ze beschikt. Voor deze Cupra el-Born geldt dat ze is uitgerust met een 82 kWh accupakket. Deze zorgt er voor dat er een maximale afstand van 500 kilometer kan worden overbrugd. Het is natuurlijk mogelijk dat dit niet voor iedereen onderweg voldoende zal zijn. Dat hoeft echter geen probleem te zijn. Je kan er uiteraard voor kiezen om de Cupra el-Born aan de snellader te hangen waarna hij in amper 30 minuten tijd terug over voldoende energie beschikt. Vanaf dat ogenblik kan je dan ook terug minimaal 260 kilometer rijden.

Cupra Born: Een sportief, maar ook lekker duurzaam interieur

Ook wanneer je een blik werpt op het interieur wordt meteen duidelijk dat de nadruk vooral ligt op sportiviteit.

Tegelijkertijd heeft het merk ook zeer veel aandacht besteed aan de duurzaamheid. Cupra heeft er bijvoorbeeld voor gekozen om in haar interieur gerecycleerde materialen te verwerken. Dit gezegd hebbende wordt meteen duidelijk dat er bij de realisatie van het interieur sterk is vastgehouden aan de alom bekende filosofie van het merk Cupra.

Dit betekent dat je kan rekenen op een zorgvuldig gerealiseerde mix van kwaliteit, performance en natuurlijk ook geavanceerde technologie. Verschillende factoren maken dit meteen duidelijk. Denk hierbij niet alleen aan de sportief opgezette kuipstoelen, maar ook aan het nieuwe stuurwiel en het gebruik van zeer hoogwaardige materialen. Zo kruip je elke keer opnieuw met alle plezier achter het stuur van deze prachtige auto.

Conclusie; een prachtige sportieve krachtpatser

De Cupra el-Born is een betaalbare sportieve krachtpatser die in eerste instantie in het jaar 2020 nog op de markt zou verschijnen. Door toedoen van de Coronacrisis is daar verandering in gekomen. Uiteindelijk wordt de Cupra el-Born op de Nederlandse markt verwacht in juni 2021. Laat ons tot slot ook nog eens de belangrijkste specificaties van deze auto op een rijtje zetten. Deze sportieve krachtpatser kopen zorgt er voor dat je kan rekenen op deze specificaties:

– Accucapaciteit van 82 kWh;
– Een actieradius van maximum 500 kilometer;
– Een vermogen van 150 kW;
– Acceleratie van 0 tot 100 in 6,5 seconden;
– Topsnelheid van 160 kilometer per uur;

Voor mensen die op zoek zijn naar een relatief betaalbare, sportieve, volledig elektrische auto kan deze Cupra el-Born beslist een bolide zijn die het overwegen waard is.