Tesla Model S Long Range

Nog niet beschikbaar
 • Actieradius: 525 km icon Actieradius: 525 km
 • 0-100 km/u in 3.8s icon 0-100 km/u in 3.8s
 • Snelladen in 38 min. icon Snelladen in 38 min.
 • 100% elektrisch icon 100% elektrisch

Wie een geweldige rijbeleving wil & elektrisch wil rijden kiest voor een Tesla Model S. Dat is vooral te danken aan de insteek die de fabrikant vanaf het eerste moment met dit model heeft gehad. Een echte rijbeleving creëren in combinatie met duurzaam en veilig rijden. Er zijn verschillende uitvoeringen van de Tesla Model S, de belangrijkste verschillende zit in de actieradius. Maar ook qua extra opties zijn er vele keuzes bij de Tesla Model S.

  Tesla Model S lease

  De aantrekkelijke kanten van deze auto zij onder andere de manier waarop de auto zich kan aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan de adaptieve koplampen die deze auto heeft. Dit maakt het rijden in het donker een stuk veiliger & rustgevender. Het zijn dit soort kenmerken die de Tesla Model S onderscheiden van alle andere (elektrische) auto’s. Het is en blijft een model dat heel erg populair is onder leaserijders. Het is mooie snelle sedan die zowel zakelijk als privé geweldig is om te rijden.

  Minder sturen, meer genieten

  Autonoom rijden is de toekomst. Hoe je daarvan kunt profiteren is met de Tesla Model S al in bepaalde mate te ervaren. In dit model zijn namelijk al allerlei technieken opgenomen die het sturen en besturen in grote mate van je overnemen. Daardoor heb je zelf veel minder zorgen om de stressvolle situaties die je nu eenmaal in het verkeer meemaakt. De auto is er ook echt op ontworpen om de rijervaring een stuk plezieriger te maken. Zeker met de extra aandacht voor veiligheid is dit een mooi kenmerk van de auto.

  Algemene informatie

  Vanafprijs € 88818
  Fiscale waarde auto 87800
  Actieradius opgegeven door fabrikant 610 km
  Actieradius in de praktijk 525 km
  Minuten nodig om tot 80% te laden 420 minuten
  Acceleratie van 0-100 km/uur 3.8 seconden

  Technische specificaties

  Topsnelheid 250 km/u
  Totaal vermogen 350 kW
  Koppel (NM) 750 NM
  Aantal zitplaatsen 5
  Gewicht van de auto 2215 kg
  Soort aandrijving AWD
  Lengte van de auto 4979 mm
  Breedte van de auto 2037 mm
  Hoogte van de auto 1445 mm
  Wielbasis van de auto 2960 mm

  Tesla Model S voor lange afstanden

  Voor de Tesla Model S kies je ook wanneer je iemand bent die lange afstanden met de auto aflegt. Waar de modellen van andere fabrikanten gemiddelde afstanden op een volle accu halen, kan deze Tesla Model S echt grote afstanden aan. Het bereik van elektrische auto’s maximaliseren is een belangrijke voorwaarde om optimaal te kunnen genieten van de ervaring die een elektrische auto te bieden heeft.

  Een auto voor bestuurders

  De auto is gebouwd om de bestuurder, zoals de fabrikant zelf stelt. Dit betekent dat de ervaring van het rijden alleen maar nog sterker is dan voorheen. Dit komt ook door de vele mogelijkheden op het gebied van instellingen. De auto is erop gericht om de bestuurder van de auto meer inzicht te geven in de data van de auto, zoals actieradius & verbruik.

  Met de Tesla Model S heb je alles bij de hand

  Als een Tesla Model S ergens door gekarakteriseerd kan worden, dan is het wel de manier waarop het touchscreen een rol speelt bij het auto rijden. Als bestuurder heb je alles direct bij de hand en kan je naast het stuur op het grote touchscreen alle informatie zien die je nodig hebt. Het navigatiesysteem, Spotify/radio, internet, verbruik en instellingen van de auto zijn hier allemaal mee te bedienen. Het zijn juist deze ontwikkelingen die van Tesla een voorloper in het elektrisch rijden hebben gemaakt. Het leasen van een Tesla Model S is daarom een hele interessante optie.

  Informatie over het laden

  Soort aansluiting Type 2
  Type snellaadpoort Supercharger
  Minuten nodig om tot 80% te laden 420 minuten
  Minuten nodig om tot 100% te laden 420 minuten
  Maximale power bij laden 200 kW DC
  Snellaadtijd in km/uur 580 km/u
  Actieradius opgegeven door fabrikant 610 km
  Actieradius in de praktijk 525 km
  Actieradius in de stad 505 km
  Actieradius op de snelweg 380 km