Renault Zoe ZE50 R135

Zakelijk
€352,00 Vanaf
p/mnd
Nog niet beschikbaar
 • Actieradius: 320 km icon Actieradius: 320 km
 • 0-100 km/u in 9.5s icon 0-100 km/u in 9.5s
 • Snelladen in 57 min. icon Snelladen in 57 min.
 • 100% elektrisch icon 100% elektrisch

De Renault Zoe staat inmiddels al voor veel meer dan alleen voor het leasen van een elektrische auto. Dat komt doordat dit niet zomaar een elektrische auto is. Het is één van de modellen die het rijden in duurzame auto’s steeds populairder heeft gemaakt. Dat komt natuurlijk voornamelijk door de prijs. Zeker voor een elektrische auto is de Renault Zoe redelijk betaalbaar. Mede daardoor is het interessant om een Renault Zoe te leasen.

  Renault Zoe lease

  In de eerste plaats is het goed om te weten dat een Renault Zoe leasen niet alleen voor één specifiek model staat. Het is juist zo dat er van deze auto steeds meer verschillende modellen op de markt te vinden zijn. Bovendien zal de fabrikant ook in de komende jaren nieuwe varianten blijven ontwikkelen. Het maakt het mogelijk om elektrisch leasen helemaal op maat te maken. De verschillende modellen hebben allemaal zo hun eigen voordelen die precies kunnen passen bij jouw rijstijl of jouw vorm van gebruik. Het is dus slim om al deze mogelijkheden goed te bekijken.

  Algemene informatie

  Vanafprijs € 35190
  Fiscale waarde auto 34447
  Actieradius opgegeven door fabrikant 385 km
  Actieradius in de praktijk 315 km
  Minuten nodig om tot 80% te laden 180 minuten
  Acceleratie van 0-100 km/uur 9.5 seconden

  Technische specificaties

  Topsnelheid 140 km/u
  Totaal vermogen 100 kW
  Koppel (NM) 245 NM
  Aantal zitplaatsen 5
  Gewicht van de auto 1475 kg
  Soort aandrijving Voor
  Lengte van de auto 4087 mm
  Breedte van de auto 1787 mm
  Hoogte van de auto 1562 mm
  Wielbasis van de auto 2588 mm

  Anders omgaan met de batterij

  Wat natuurlijk vooral ook aantrekkelijk is als het om een Renault Zoe leasen gaat, is de geheel nieuwe manier van omgaan met de batterij. Daar kijkt deze fabrikant heel anders tegenaan dan de concurrentie. Daardoor kan je daar als rijder dus ook veel voordeel uit halen. Het maakt het bijvoorbeeld mogelijk om altijd een batterij van de beste kwaliteit te hebben. Daarnaast zorg je er op deze manier voor dat je gemakkelijk de batterij kan volladen.

  De exacte mogelijkheden van de Renault Zoe

  Het andere pluspunt van de Renault Zoe is dat het in grote mate persoonlijk te maken is. Zo sterk zelfs, dat het mogelijk is om heel exact te berekenen wat jij als rijder ermee kan. Door dit aan de hand van jouw rijstijl te doen, weet je precies hoeveel actieradius je uit de auto haalt bijvoorbeeld. Zoals je ook altijd inzicht hebt in de tijd die nodig is om de accu op te laden. Al dit soort zaken maken het voor jou een stuk makkelijker om grip op het laden te houden.

  Gemakkelijk voor in de stad

  De auto is compact ontworpen. Dit is een voordeel voor gebruik in de stad, daar is met dit model comfortabeler en beter te rijden. In dat opzicht zorgt een Renault Zoe er dus ook voor dat je prettig kunt raden in een drukke stad. Het is niet alleen maar de duurzaamheid of de fiscale voordelen waarom je een elektrische auto zou moeten kiezen. Elektrisch rijden is ook een hele fijne manier van autorijden.

  De modellen van de Renault Zoe

  Er zijn meerdere verschillende modellen van de Renault Zoe beschikbaar, maar ze zijn in ieder geval allemaal duurzaam en zuinig. Er is echter wel altijd een verschil in prestaties. De ene heeft bijvoorbeeld een iets grotere actieradius dan de andere. Belangrijk om hier goed naar te kijken voordat je de daadwerkelijk keuze maakt.

  Informatie over het laden

  Soort aansluiting Type 2
  Type snellaadpoort CCS
  Minuten nodig om tot 80% te laden 180 minuten
  Minuten nodig om tot 100% te laden 180 minuten
  Maximale power bij laden 46 kW DC
  Snellaadtijd in km/uur 230 km/u
  Actieradius opgegeven door fabrikant 385 km
  Actieradius in de praktijk 315 km
  Actieradius in de stad 315 km
  Actieradius op de snelweg 220 km