Nissan Leaf e+

Nog niet beschikbaar
 • Actieradius: 325 km icon Actieradius: 325 km
 • 0-100 km/u in 7.3s icon 0-100 km/u in 7.3s
 • Snelladen in 35 min. icon Snelladen in 35 min.
 • 100% elektrisch icon 100% elektrisch

De Nissan Leaf e+ is een zeer populaire keuze. Dat heeft niet in de laatste plaats te maken met de mogelijkheden van de auto. Dit model van Nissan heeft altijd al een belangrijke rol in de ontwikkeling van elektrisch rijden gespeeld. Er zijn dan ook al meerdere modellen van verschenen (Nissan Leaf & Nissan Leaf e+). Deze Nissan Leaf e+ is een goede optie om de overstap naar elektrisch rijden te maken.

  Aanpassen aan de wensen

  Het grote voordeel van kiezen voor een Nissan Leaf leasen is de grote mate van personalisatie. Het is goed mogelijk om de auto te configureren tot deze past bij jou als rijder. Dit komt vooral ook omdat de fabrikant er veel tijd in heeft gestoken om de auto steeds verder te ontwikkelen. Innovatie is een belangrijk punt van aandacht bij elk nieuw model en elke nieuwe variant. Zo is er steeds meer mogelijk op het gebied van elektrisch en connected rijden met deze auto. Voor veel rijders is dit dan ook een belangrijke reden om voor de Nissan Leaf te kiezen.

  Het bereik van de Nissan Leaf e+

  Het grote voordeel van de nieuwe modellen, is dat er veel mogelijk is op het gebied van actieradius. Door een aantal slimme keuzes te maken, is het mogelijk om net wat verder te rijden dan gebruikelijk. Een Nissan Leaf is daarom niet alleen aantrekkelijk voor iedereen die in de stad veel kilometers maakt. Ook is het aantrekkelijk om er wat langere afstanden mee af te leggen. Voor wie veel in de auto zit, is dit model dus ook heel geschikt te noemen. Zeker de nieuwere varianten hebben in dat opzicht heel veel te bieden aan rijders.

  Algemene informatie

  Vanafprijs € 45850
  Fiscale waarde auto 45000
  Actieradius opgegeven door fabrikant 385 km
  Actieradius in de praktijk 325 km
  Minuten nodig om tot 80% te laden 35 minuten
  Acceleratie van 0-100 km/uur 7.3 seconden

  Informatie over het laden

  Soort aansluiting Type 2
  Type snellaadpoort CHAdeMO
  Minuten nodig om tot 80% te laden 35 minuten
  Maximale power bij snelladen 100 kW DC
  Maximale power bij standaard laden 6.6 kW DC
  Snellaadtijd in km/uur 390 km/u
  Actieradius opgegeven door fabrikant 385 km
  Actieradius in de praktijk 325 km
  Actieradius in de stad 320 km
  Actieradius op de snelweg 230 km

  Nissan Leaf e+ zit vol met technologie

  De fabrikant vindt het belangrijk om veel innovatie en nieuwe technologie in de auto te stoppen. Daardoor wordt de auto slim in gebruik. Dit wordt ook wel Nissan Intelligent Mobility genoemd. Wie kiest voor het leasen van de Nissan Leaf e+, weet in ieder geval zeker dat op alle gebieden de laatste nieuwe technologie in de auto zal zitten. Dit maakt het natuurlijk ook een stuk leuker en spannender om in de auto te rijden. Het ontdekken van nieuwe mogelijkheden is hier een belangrijk onderdeel van. Alleen al om die reden is het dus ook goed te begrijpen dat de auto heel populair is.

  Technische specificaties

  Topsnelheid 157 km/u
  Totaal vermogen 160 kW
  Koppel (NM) 340 NM
  Aantal zitplaatsen 5
  Gewicht van de auto 1731 kg
  Soort aandrijving Voor
  Lengte van de auto 4490 mm
  Breedte van de auto 1788 mm
  Hoogte van de auto 1545 mm
  Wielbasis van de auto 2700 mm